slingbacks van chanel 1

Een nieuwe carrière of een nieuwe liefde? Dit is jouw week horoscoop

Body & Mind08 apr , 15:13 doorMila Slijvic
Nieuwe week, nieuwe kansen. En eigenlijk staat alles al in de sterren. Is het deze week tijd voor wat selfcare? Of maak je een gigantische doorbraak in je carrière? Er kan van alles gebeuren, en wij vertellen je wat. Dít is jouw weekhoroscoop.
slingbacks van chanel 1
Bron: Emily in Paris

Ram

Deze week staat er veel op je te wachten. De zonsverduistering staat namelijk in jouw teken, en dit zorgt voor vele veranderingen en zelfs onrust. Maar, het zal ook zorgen voor persoonlijke doorbraken. Wees voorbereid op verschillende onthullingen die deze week op je pad gaan komen. Alle energie die je de laatste tijd gegeven hebt - in zowel goede als slechte dingen - zal vertienvoudigd terugkomen. Gebruik deze energie om jezelf in de schijnwerpers te zetten, en iets positief de wereld in te brengen. Don't dim your light .

Stier

Deze week begint mogelijk met wat uitdagingen. Maar, ze zullen zorgen voor een harde reset waarbij je je moet concentreren op je innerlijke wereld. Is het begin van de week achter de rug, dan kun je je sociale connecties in je voordeel gebruiken. Aan het einde van de week krijg je sterk het gevoel je te omringen met vrienden. Gebruik ze goed, want ze kunnen je helpen om het leven te creëren wat je wilt. Wel wordt aangeraden om rustig aan te doen, dus ga lekker journalen, of maak een boswandeling met één van je vriendinnen.

Tweeling

Deze week staat in het teken van mensen te helpen, je wil namelijk iets goeds voor de wereld doen. In je eentje zul je het alleen niet kunnen bereiken, dus is het belangrijk om deze week met anderen samen te werken om je doelen te bereiken. Focus je deze week op je carrière, dit kan namelijk zorgen voor een promotie, of zelfs loonsverhoging. Je harde werk gaat beloond worden. Blaas in het weekend even stoom af en geniet van een gezellig feestje met vrienden.

Kreeft

Deze week brengt mogelijk professionele doorbraken met zich mee. Niet tevreden met je werkplek , of heb je vreselijke collega's? Dan is het nu tijd om je carrière over een andere boeg te gooien. Verlaat van die toxische werkplek of kies voor een nieuw carrièrepad. Ook is het handig om deze week aan de slag te gaan met het verbeteren van je reputatie. Werk aan je cv en bezoek een netwerkevenement.

Leeuw

Deze week belooft een behoorlijke dosis verandering en avontuur. Er komt een belangrijke levenstransformatie aan die zal zorgen voor een nieuw perspectief en kijk op het leven. Het advies is om alles met een open hart aan te gaan. Maar wat betreft je financiën mag je wel een stapje terug doen. Als je meer uit geeft dan je krijgt, wordt het misschien tijd om je portemonnee te sluiten. Het weekend staat vol in het teken van filosoferen, dus luister en lekker podcastje of lees een goed boek.

Maagd

Deze week krijg je de mogelijkheid om een grote verandering in je leven te brengen. Het is belangrijk om los te laten wat je niet langer wil. In het midden van de week kun je te maken krijgen met mogelijke relatieveranderingen. Zit je al een lange tijd te wachten tot er iets officieel wordt, of ga je door een relatiecrisis. Nu is de tijd om de diepte in te gaan. Gesprekken kunnen leiden tot een hoop zelfreflectie en de moed om je leven - in positieve zin - te veranderen. You got this .

Weegschaal

De komende week brengt cruciale momenten voor belangrijke relaties, met name aan het begin van de week. Dit kan leiden tot het oplossen van conflicten, het tekenen van contracten en het aangaan van nieuwe partnerschappen. Verder staat er een gezonde week op je te wachten. Ontspan in de sauna, of neem een ontspannend yoga klasje. Het is tijd om je leven een gezonde richting in te geven.

Schorpioen

Deze week is het tijd om je leven op orde te krijgen. De vurige eclips is precies de kick die je nodig hebt om in beweging te komen. Gebruik deze energie om een gezonde routine te vinden die voor jou werkt. Wees productief en verander je leven. Ook al kan alles nu hectisch zijn, vergeet niet om de tijd te nemen voor dingen die je gelukkig maken. Probeer bijvoorbeeld wat tijd vrij te maken voor je creatieve projecten of hobby's, dit zal je goed doen.

Boogschutter

Deze week is een geweldige tijd voor romantiek en creatieve expressie. Doe waar je van houdt en gebruik je passie. Ook zal je meer zin hebben in wat avonturen in de slaapkamer. Trek daarom een mooie outfit aan en prikkel je zintuigen. Misschien voel je deze week de behoefte om je huis op te fleuren, nu is de perfecte tijd. Dit kan leiden tot zekerheid en stabiliteit. Een fijne safespace is nodig om om al het avontuur in je leven te laten bezinken.

Steenbok

Deze week is het tijd om je leven eens flink om te gooien. Verbreek die toxische relatie, het is tijd om op jezelf te focussen. Wees niet bang en vetrouw op het proces. Pak je journal erbij en schrijf erop los. Ook is het tijd om komende week door te brengen met je dierbaren. Heb je je familie al een tijd niet gezien? Organiseer dan een familie diner en klets lekker bij.

Waterman

Deze week belooft druk te worden. Het is belangrijk om niet teveel taken op je te nemen, en te praten met anderen voordat je actie onderneemt. Ook is het van belang dat je je financiële situatie op orde krijgt. Stel een budget op en het beperk je uitgaven. Het einde van de week is een goed moment om lekker te ontspannen, en misschien is het zelfs tijd voor een korte vakantie. Verwen jezelf.

Vissen

Deze week is het een goed moment om aan je eigenwaarde te werken. Misschien heb je de laatste tijd last gehad van wat onzekere gedachten, nu is het tijd om jezelf te omarmen. Het midden van de week brengt een nieuw begin. Zorg ervoor dat je de beste versie van jezelf bent, vooral als je aan het netwerken bent. Koester je imago, want dat kan je later een echte boost geven. Je woorden hebben veel betekenis, dus geef deze week je dierbaren extra veel complimentjes.