whitney simons

Werkt deo niet? Dit product werkt wél tegen zweetoksels

Body & Mind10 sep 2023, 12:45 doorRomy Nouwen
Sommige mensen zweten meer dan anderen. Dit gaat natuurlijk gepaard met ongemakkelijkheden en minder frisse geurtjes. Het is lastig om wat aan die klotsende zweetoksels te doen, want lang niet alle middeltjes doen wat ze beloven. Wie weet is dit product wél de oplossing. Wij zijn eigenlijk wel fan!
whitney simons 1200x761

Zweten

Zweten is eigenlijk heel normaal, maar kan zorgen voor onzekerheid. Vooral wanneer je erg veel zweet en merkt dat je last hebt van de nare geurtjes die vrijkomen. Natuurlijk is een deo een oplossing, maar het biedt niet altijd genoeg bescherming tegen de nare geurtjes. We kunnen ons voorstellen dat het dan ook vervelend voelt om altijd overal deo mee naar toe te slepen.
Enne, dan hebben we het nog niet eens gehad over de zweetplekken die in je kleding kunnen ontstaan. Ook die kunnen je erg onzeker maken!

Pads tegen zweetoksels

Er zijn al genoeg middeltjes tegen zweet die we uitgeprobeerd hebben, maar ze werken lang niet allemaal even goed. Nu lijken we een nieuw product gevonden te hebben wat wel eens heel goed zou kunnen werken. Je kunt het eigenlijk zien als een soort inlegkruisje voor je zweet. In plaats van het te maskeren met een lekker geurtje, vang je het zweet gewoon op.
schermc2adafbeelding 2023 08 31 om 090625 300x283
Bron: Amazon
Het is een soort pad die je onder je oksel plaatste, zodat het de hele dag je zweet absorbeert. Het heeft een plaklaagje, waardoor je het gemakkelijk in je shirt of trui kunt plakken. Doordat het meteen je zweet opneemt, heb je de hele dag droge oksels. Mocht je toch niet genoeg hebben aan één pad, kun je hem ook nog eens gemakkelijk vervangen. Je scoort je ze op Amazon
voor een prima prijsje. Je krijgt maar liefst 80 stuks voor €18,99. Daar kun je wel effe mee vooruit!