Heb je een nieuwe kalender nodig? Of ben je simpelweg op zoek naar een cadeau voor je favoriete plattelander? Wij helpen je even, want de Boeren Kalender 2023 is alweer te koop. En holy, elke maand kun je genieten van een prachtige boerse man! Kijk even mee.

Bron: Boerendingen YouTube

Boerengedoe

Dat er op het platteland onvrede heerst, is niemand ontgaan. Sterker zelfs: boerenprotesten, hoge grondstofprijzen en het stikstofbeleid leken de meest besproken onderwerpen te zijn van de afgelopen maanden. Via de populaire sexy kalenders hebben boeren en boerinnen een luchtigere manier gevonden van communiceren: “We moeten samen het gesprek aan blijven gaan. Focussen op wat wél kan” vertelt kalendermodel Jan Auke. Model Bonita doet dit jaar mee om mensen aan te sporen om direct bij de boer te kopen in plaats van bij de supermarkt: “Steun de voedselmakers en koop lokaal!”.

Hun deelname aan de kalenders is dus niet om in de schijnwerpers te staan, zij willen de aandacht trekken aan de zorgen die ze hebben. Best logisch! En obviously, de schoonheid van het platteland moet ook even gewaardeerd worden.

Bron: Agne Kuceviciute / Model: Jan Auke

De Boeren Kalender 2023

Jaarlijks worden we geblessed met een nieuw Boeren Kalender en ook dit jaar staan er hele leuke mannen tussen. We worden verrast met de knappe boeren die je nooit in modebladen of beautyshows ziet: zij hebben het namelijk te veel naar hun zin op het platteland om zich daar zorgen om te gaan maken. Aha, daardoor hebben ze zulke spicy lichamen! Bekijk het filmpje hieronder voor alle modellen.

Eind 2011 maakte de Boeren Kalender zijn debuut in Nederland. Niet alleen wordt de kalender elk jaar populairder, ook komen er honderden aanmeldingen binnen. Niet genoeg boeren voor de volgende edities, zal dus niet zo snel het geval zijn. En gelukkig maar, want we zien zulke knappe boeren graag hangen aan de deur van onze wc deur. De kalender is nu te pre-orderen op de website van Boeren Kalender.