Zoals we allemaal gezien konden hebben zijn Boudewijn (25) en Michèle (24) volgens de wetenschap de pérfecte match. Toch laten de twee weten dat het niet allemaal zo vanzelfsprekend was.. AYTO’s Boudewijn verklapt wie eigenlijk zijn eerste keus was.


Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door MTV Nederland (@mtvnl)

Are You The One?

Tijdens Are You The One? gaan tien single mannen en vrouwen op zoek naar hun perfecte match. En dat doen ze niet zomaar, maar doormiddel van opdrachten, de Truth Booth en Match Up Ceremonies. Volgens de wetenschap kwam er dan ook al snel uit dat Boudewijn en Michèle de perfecte match zijn. Boudewijn biecht echter op in ‘Alle Datetjes Helpen’ dat Michèle qua uiterlijk niet zijn eerste keus was.

De perfecte match

“Eigenlijk was het wel te verwachten dat we de perfecte match waren”, vertelt Boudewijn. Ook Michèle is het daar mee eens: “We hebben heel veel gesprekken met elkaar gehad en realiseerde al snel dat we dezelfde eigenschappen deelde.” Toch viel Boudewijn’s oog meteen op Faby. “Bij de eerste ontmoeting draait het allemaal nog om uiterlijk, als je mensen beter leert kennen zie je met wie je écht klikt.”


Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door MTV Nederland (@mtvnl)

Twijfels

Wat blijkt? Boudewijn was niet de enigste met twijfels. Als het aan Michèle had gelegen waren ze nooit de Truth Booth in gegaan, vertelt de deelneemster. “Ik twijfelde natuurlijk ook een beetje, maar dat was niet perse als Boudewijn als persoon. Ik vond het gewoon allemaal heel snel gaan en wou graag de tijd nemen om het uit te zoeken, dat gaat alleen natuurlijk niet in zo’n korte periode.”

Geld maakt niet gelukkig

De twee zijn het er wel over eens: geld maakt niet gelukkig. “Tuurlijk is het mooi meegenomen, maar verliefd zijn is zo’n fijn gevoel”, vertelt Michèle. Of de andere kandidaten het daar ook mee eens zijn? “Ik denk dat het een beetje fifty fifty is. Heel eerlijk bij mij speelde het ook wel mee, het is toch wel veel geld wat op het spel staat. Maar uiteindelijk is de liefde vinden natuurlijk waar je het voor doet”, vertelt Boudwijn.

Lees ook: Eindelijk! Vanaf vandaag kun je Are You The One bekijken op Videoland