Een blazer, een makkelijk kledingstuk die elke outfit kan oppeppen. De blazer is dus een klassieker die iedere vrouw gewoon in haar kledingkast moet hebben en tegenwoordig zien we ze allemaal weer nét een maatje groter, oftewel; de boyfriend blazer – alsof je hem uit de kast van je vriend hebt gehaald. Hoe je het draagt? Wij hebben een aantal looks voor je verzameld:

Look 1

Niet bang voor wat kleur in je leven? Deze mooie roze blazer met ruitenprint kan elke outfit opfleuren. Gecombineerd met een simpele lichte jeans en een wit colletje. Om het af te maken deze twee leren items erbij. Over deze outfit hoef je niet lang na te denken, toch? Simpel en altijd goed.

Blazer FemFem
Wolford FemFem
Jeans Zara FemFem
Boots FemFem
Chloé Bag FemFem

Look 2

Met deze outfit ben je zeker geen grijze muis. Een grijze wolle oversized blazer gecombineerd met de fietslegging en een riem om jouw middel gewikkeld. Onder jouw outfit deze gave statement sneakers en je hebt een look waar jij vast veel aandacht mee trekt.

Grijze blazer FemFem
Hoodie FemFem
Bikershort FemFem
Belt Fem Fem
Sneakers FemFem

Look 3

Je kan nooit fout gaan met Bordeaux rood. Het pak is vrij basic wat juist mooi is met zo’n kleur. Was je al op de hoogte van de populaire sneakers van Alexander McQueen? Ideaal voor onder dit pak, samen met een simpele zwart leren crossbody.

 

Blazer FemFem
Broek FemFem
Wit shirt FemFem
Sneakers Fem Fem
Tas FemFem

Welke look vind jij het leukste? Heb jij eigenlijk al een blazer in je kast hangen? Wil jij weten hoe jij de uitdagende neon coltrui combineert? Lees ook: Zo draag jij… de neon coltrui.