All the single ladies, put your hands up. Het wordt steeds kouder en we krijgen steeds meer zin in een lekkere warme cuddle. Maarre, wat nou als je geen liefje hebt? Wie houd je dan warm? Daar heeft Amazon een antwoord op.

Cuddle season

De koude dagen naderen en iedereen gaat op zoek naar een bae om de winter mee door te kunnen. Sommige mensen gaan liever niet op zoek naar een liefje of hebben het veel te druk met school of werk. Als jij een van deze mensen bent, kan het zijn dat je het gemis zult voelen van iemand die naast je ligt.We begrijpen het als je niet gretig op zoek wil gaan naar iemand om mee te knuffelen.

Amazon verkoopt iets wat jou deze winter zoet kan houden. De boyfriend pillow. De naam zegt het eigenlijk al. Dit kussen is letterlijk een replica van een gespierde borst en arm van een man. Je kunt zelf kiezen hoe je hem gebruikt. Lig je erop of ernaast? Allebei de posities zullen fijner zijn dan in je eentje slapen.

knuffel kussen
Bron: Amazon

Beoordelingen

In de reacties laten de vrouwen weten dat de boyfriend pillow het beste is wat ze ooit hebben gekocht. “Dit is misschien wel een van mijn beste aankopen ooit! Mijn vriend heeft het uitgemaakt en ik voelde me zo eenzaam en miste het om vastgehouden te worden. Dit armkussen is super comfortabel, voelt bijna echt aan en zorgt ervoor dat ik me minder eenzaam voel”, schrijft iemand in de beoordelingen.

Zo zijn er nog meer reacties van vrouwen die hartstikke blij zijn met het kussen. En wat ook geweldig is, is dat je het kussen in nog veel meer kleuren kunt kopen. Er zijn zelfs een paar varianten met een overhemd aan. Wij weten wat we deze winter gaan bestellen.