Dat Brad Pitt nog altijd in een vechtscheiding met ex Angelina Jolie ligt, weerhoudt hem er niet van om gewoon weer te gaan daten. En dat doet hij deze keer met een model die heel veel jonger is dan hij. En wij vertellen je om wie dit gaat.

Bron: Bullet Train

Leeftijdsverschil

Het is tegenwoordig normaal geworden al een stel een behoorlijk leeftijdsverschil heeft. Kijk maar naar Angelina Jolie en The Weeknd met 15 jaar verschil, Kim Kardashian en Pete Davidson die intussen alweer uit elkaar zijn maar ook 13 jaar leeftijdsverschil hebben. Ook Kanye (aka Ye West) en Julia Fox deden het niet verkeerd met een verschil van 13 jaar. En niet te vergeten, het meest besproken koppel van dit moment: Leonardo DiCaprio die met Gigi Hadid 20 jaar verschil heeft.Leo staat er om bekend dat zodra zijn vriendinnetjes 25 jaar worden het uitmaakt en één andere zoekt. Gigi is inmiddels 27 jaar en de sparkle tussen de twee is nog maar heel pril. Zal Leo eindelijk tot over zijn oren verliefd zijn? We think so! 

Emily Ratajkowski

Maar we dwalen af! The main character van dit artikel, Brad Pitt, heeft er ook wel een handje van dat zijn vriendinnen vaak véél jonger zijn. Zo zou hij met zijn nieuwe vlam wel 27 jaar schelen. WOW!

Want volgens Page Six is Brad Pitt aan het daten met niemand anders dan Emily Ratajkowski. In juli kwam het nieuws naar buiten dat Emily en Sebastian Bear-McClard gingen scheiden. De oorzaak? Hij zou het model hebben bedrogen. Dat was voor Brad uiteraard goed nieuws, want tijdens de Vanity Fair Oscar party in 2020 had hij al een oogje op het model, maar respecteerde haar (toen nog gelukkige) huwelijk.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Online beginnen fans te speculeren dat de twee stiekem zouden daten, maar een Hollywood-insider heldert dit op: “Mensen speculeren hier al een tijdje over. Brad is met niemand aan het daten. Brad en Emily hebben elkaar een aantal keer gezien. Maar hij spreekt de laatste maanden ook met anderen af en datet met niemand in het specifiek.” Aha, een player! Onlangs meldde een bron aan OK! Magazine dat Brad, Emily Ratajkowski recentelijk heeft uit gevraagd. “Ze zei ja. Ze heeft Brad altijd al leuk gevonden, en ze had zoiets van ‘wat heb ik te verliezen?'” Het is dus nog vrij onduidelijk… zullen de twee daten of niet?