Phoebe Dynevor aka Daphne Bridgerton deelt op het Youtube-account van Grazia wat haar geheimen zijn voor het hebben van een glowy skin. Stap-voor-stap legt ze uit wat haar skincare routine is en welke producten ze gebruikt.

Phoebe Dynevor skincare
Bron: @phoebedynevor

From dry skin to glowy skin

Daphne heeft een droog huidtype. Het is dus iets lastiger om een glowy skin te krijgen dan voor mensen met een ander huidtype. Phoebe begint haar skincare routine door koud water in haar gezicht te plonsen. Ze geeft aan alleen haar gezicht te wassen wanneer ze net heeft gesport. Na haar gezicht nat te hebben gemaakt begint ze met het aanbrengen van vitamine c. Ze gebruikt de brightening serum van CEO.

Daphne vertelt vroeger heel veel moeite te hebben gehad met het verzorgen van haar huid. Nu weet ze precies wat voor haar huidtype werkt. Na het aanbrengen van vitamine c, smeert ze de oog crème van Sunday Riley onder haar ogen. Eén van haar favoriete merken.

Moisturizer is key

“Voor iemand met dezelfde huidtype als ik, is moisturizer key“, zegt Phoebe. Voor haar werkt de ICE moisturizer van Sunday Riley het beste. Ze smeert niet alleen haar gezicht in met de crème, maar ook haar hele nek. Tijdens het opnemen van Bridgerton ging het heel slecht met haar huid. Ze kreeg elke keer heel veel lagen foundation en poeder op haar gezicht, wat ervoor zorgde dat haar poriën verstopt raakten. Ze had dan ook vaak last van puistjes die voor drie weken bleven zitten.

Ze vervolgt met de Sunday Riley Juno oil, ook een van haar favoriete producten. Als ze tijd heeft en niet te lui is, gaat ze nog langs haar gezicht met een Gua Sha. Soms legt ze de Gua Sha in de koelkast zodat ze hem de volgende ochtend kunt gebruiken. Dit zorgt er dan voor dat haar huid niet opgezwollen is. En als laatste smeert ze het belangrijkste product op haar gezicht: SPF 3o van Sunday Riley.

Door deze skincare routine heeft Phoebe elke dag een glowy sin, ondanks dat ze een droog huidtype heeft. Let’s try this out.