In de tijd van nu, vinden vrouwen het lastig om zichzelf mooi te vinden zonder make-up. Op Instagram geeft Bridget Maasland zich bloot met een eerlijke foto én laat zien wat the power of make-up is. god

Bridget Maasland Instagram
Bron: @bridgetmaasland

Onzekerheden

Tegenwoordig beginnen steeds meer en meer vrouwen zich niet lekker te voelen in hun eigen lijf. Het huis uit zonder make-up? “No way!”, denk je dan. Op social media zien we celebs o zo knap zijn zonder make-up, waarom kunnen wij niet zulke natural beauty’s zijn? Wat veel van ons niet weten, is dat het nep is. Apps om je gezicht en lijf te bewerken, zijn retepopulair geworden en dat is jammer.

Het begint gelukkig steeds populairder te worden: influencers die hun “real me” laten zien. Want zij zijn ook niet zo perfect als zij zich voordoen

Een eerlijke foto

Bridget Maasland plaatste vandaag een eerlijke foto. Ze gaf zich bloot aan haar volgers en deelde een foto zonder make-up. “Before met schitterend ochtendlicht en een spraytan”, schrijft ze bij de eerste foto. En de tweede foto voorziet ze van de tekst: “After een uur later, ander licht en met make-up.”

Wat fijn om te zien dat ook Bridget, laat zien dat make-up heel veel kan doen. Ook haar fans lijken dit te waarderen. “Lekker puur😍”, schrijft iemand. “Ik zie geen verschil”, reageerde een ander. Een andere schreef het volgende: “Je ziet er goed uit met of zonder make-up.” We zijn hier helemaal mee eens!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bridget (@bridgetmaasland)