Monique Westenberg is inmiddels niet meer weg te denken van de juicekanalen. Het gaat haar namelijk lang niet altijd voor de wind. Gelukkig heeft ze wel een hele fijne familie waar ze op terug kan vallen. En toevallig zit daar ook een hottie tussen. Maak kennis met de knappe broer van Monique Westenberg!

broer van Monique Westenberg
Bron: Instagram @moniquenoell

Waar kun je Monique Westenberg van kennen?

Tsja, het is eerder bijzonder als je nog nooit van Monique Westenberg hebt gehoord. Monique Westenberg verschijnt namelijk regelmatig op het nieuws en op verschillende juicekanalen, omdat ze een knipperlichtrelatie heeft met de wel bekende André Hazes Junior, oftewel: Dré Hazes. De twee hebben al jaren lang een relatie met steeds korte of lange pauzes. Onlangs maakte het stel nog bekend dat ze wéér samen zijn. André deelde toen een intieme foto met Monique en schreef daar een behoorlijk liefdesverklaring bij. Love is in the air… again!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes)


Het liefdesleven van de twee is onrustig, maar toch blijven de twee elkaar keer op keer weer tegenkomen in de zevende hemel. Iets wat wel fijn is voor het zoontje dat zij samen hebben. Zo kunnen ze namelijk een echt gezin zijn.

De broer van Monique Westenberg

Monique Westenberg staat er bekend om een echt familiemens te zijn dus ze deelt zo nu en dan wat kiekjes van haar dierbare familie. Zo weten wij inmiddels dat ze eigenlijk stiekem een onwijs knappe broer heeft. Maar helaas dames: haar broer heeft zijn droomvrouw al lang gevonden dus we maken zelf geen schijn van kans.

Als we de posts op Instagram mogen geloven is Monique erg hecht met haar broer, Mathieu. Maar niet alleen met haar broer, want ook zijn vrouw, Jerney, is een goede vriendin van haar. Het stel heeft drie prachtige dochters. Het zit duidelijk in de genen, want ook beide ouders stralen.

Bekijk hieronder een aantal kiekjes van het leuke gezin en de knappe broer van Monique Westenberg: