Je bent aangekomen in het hotel en het eerste wat je doet is het bed uitproberen. Meteen daarna lopen we door naar de badkamer om te inspecteren of het aan onze eisen voldoen. Ik kan je garanderen dat deze badkamers hier zeker onder vallen. Ze zijn groot, bieden je adembenemend uitzicht en laten ons duiken in het luxe leventje.

Ritz Carlton, Hong Kong

Ritz Carlton bevindt zich boven de Victoria Haven gelegen in het op vier na hoogste gebouw en hoogste bar ter wereld. Terwijl je in je jacuzzi ligt te dobberen kun je genieten van het adembenemende uitzicht over de stad. In de avond kun je heerlijk genieten van het eten in het restaurant met 2 Michelin-sterren. De jacuzzi is niet het enige, want de kamers beschikken ook nog over een regendouche en aparte sauna. En ohja, vergeet de spa niet!

badkamer

Foto via: booking.com

Ponta dos Ganchos Resort, Brazilië

Midden in het regenwoud op een afgelegen plek vind je het prachtige hotel Ponta dos Ganchos Resort. Het ligt gelegen op een privé eiland en biedt uitzicht over de prachtige oceaan. En wauw! De badkamer is echt een pareltje. Verder heeft de villa nog ligbedden, een zwembad, een spa en sauna. Klinkt als een droom hotel toch!

badkamer

Foto via: grando

Four Seasons Hotel Firenze, Italië

In het Four Seasons Hotel Firenze maak je een sprongetje terug in de tijd. De kamer beschikt over luxe meubels, maar het hotel staat écht bekent om zijn indrukwekkende badkamer. Het is bijna 50 vierkante meter groot en het beschikt over een inloopdouche en een bad met uitzicht over je eigen terras. En trouwens, je hebt zelfs een tweede kleinere badkamer als je nog niet tevreden genoeg bent. Hoe vet!

badkamers

Foto via: booking.com

Four Seasons Resort Mahe eiland, Seychelle

In het midden van de Indische Oceaan ligt het prachtige Four Seasons Resort in de Seychellen. De badkamer is 32 vierkante meter groot en is voorzien van een regendouche, marmeren bad en houten meubels. Vanuit je bad heb je prachtig uitzicht over het heldere water, de jungle en de bergen. So pretty!

badkamer

Foto via: booking.com

Four Seasons Hotel Toronto, Canada

De prachtige Royal Suite ligt gelegen boven in het Four Seasons Hotel op de 21ste verdieping in Toronto. Hier vind je een van de mooiste badkamers die je ooit gezien hebt. De 30 vierkante meter grote badkamer is voorzien van een marmeren bad, een walk-in closet en fantastisch uit op de skyline van Toronto. Wauw!

badkamers

Foto via: booking.com

Nu we toch in de hotel sferen zitten. Dit hotel in Cambodja is uitgeroepen tot mooiste hotel ter wereld.