Wie houdt er nou niet van een goede foundation. Het merk e.l.f is al een tijdje TikToks favorite en ook die van ons, want hij is zeer betaalbaar. Een betaalbaar product vinden die ook goede kwaliteit heeft, is niet makkelijk. Maar met het merk e.l.f zit je altijd goed.

foundation dupe
Bron: Pinterest

Camo CC cream

De Camo CC cream van e.l.f gaat al een tijdje viral op TikTok. Iedereen heeft het over de budgetproof foundation. En terecht, want wie wil nou onnodig veel geld uitgeven? Not us. Maar dan luidt de vraag waarom deze foundation zo viral gaat? Er zijn inmiddels al 2 miljoen filmpjes over dit legendarische product.

De Camo CC cream van e.l.f is een dupe van Your skin but better CC+ cream van IT Cosmetics. De foundation is enorm dekkend, biedt een natuurlijke look en bevat ok nog eens een SPF. Het enige probleempje, is dat-ie best wel prijzig is. €31,46 om precies te zijn. Volgens TikTok voldoet de foundation van e.l.f. aan dezelfde eisen, maar dan voor een fijner prijsje.

Perfecte dupe

Waar gebruikers ook helemaal enthousiast van worden, is dat de foundation minimaal acht uur goed op zijn plek blijft zitten. Oh wauw. In het product van e.l.f. zitten ook ingrediënten waar je huid blij van wordt, zoals niacinamide en hyaluronzuur. En dat allemaal voor nog geen €15. Wij zijn fan!

@barbbeautyyy 8 hour wear test of the *NEW* Elf Camo CC Cream.. first impressions in my last tiktok! ✨ #elfcamocccream #weartest #foundationweartest ♬ original sound – barbbeautyyy

En? Ben je al impressed?