Normaal gesproken geef je je vriendinnen een cadeautje als ze jarig zijn, maar Nikki Plessen dacht daar heel anders over. Een normaal plantje of een leuke mok vond de presentatrice slash modeontwerpster iets te simpel, dus besloot ze om haar vriendinnen een diamanten ketting cadeau te doen. Nikki neemt de uitdrukking ‘diamonds are a girl’s best friend’ wel héél letterlijk. Kunnen wij ook vriendinnen worden?!

Nikki FEM FEM
@nikkiplessen Instagram

Diamonds forever

Nikki wilde een speciaal cadeau geven aan haar vriendinnen omdat ze hen zo weinig had gezien.  “Ik hou echt van diamanten, omdat ze zo prachtig zijn en voor altijd bij je blijven (…) En wilde ze iets geven wat emotionele waarde heeft, omdat ze zo’n belangrijke rol spelen in mijn leven.” De modeontwerpster ging nog een stapje verder en lanceerde zelfs haar eigen collectie in samenwerking met Royal Coster Diamonds, ’s werelds oudste diamantslijperij die eerder diamanten leverde aan koningin Victoria, keizerin Sissi en onze eigen koninklijke familie. “Ik vond het belangrijk dat het klassieke en tijdloze sieraden zouden zijn en geen trend-items.

Een diamant koop of krijg je niet vaak en heeft emotionele waarde, het is iets dat je je hele leven draagt, dus dat moet geen modegrill zijn. Het moest iets zijn wat ik zelf draag, maar wat óók Kate Moss of Brigitte Bardot zou dragen. De diamanten zijn subtiel, maar wel aanwezig.”

Nikkie verraste eerder ook al haar werknemers door een lerares in te huren voor hun kinderen. Dat ze alleen maar aan zichzelf denkt, kunnen we in ieder geval niet zeggen!

Lees ook: Dit is het vermogen van presentatrice en actrice Chantal Janzen