Hartstikke leuk en lief dat jouw vent thuis komt met een bos bloemen of bonbons op Valentijnsdag maar over het algemeen zijn wij vrouwen eerder geïrriteerd dan echt gelukkig met de cadeaus die we ontvangen. Dit omdat een grote percentage mannen toch vaak thuis komen met een behoorlijke afknapper, namelijk: lingerie. En om net even íets exacter te zijn: lingerie in de verkeerde maat (mannen schatten namelijk de cupmaat van hun partner groter in dan ze daadwerkelijk zijn), kleur en stof.

valentijnsdag FEM FEM

Laten we vooral de mannen en vrouwen in ons leven even goed helpen want er is toch eigenlijk echt maar één ding wat je écht wilt met valentijn?

Precies ja, een orgasme. Puur genot. Is toch net even wat fijner dan al die rozenblaadjes en lingerie (wat veel te groot is), niet waar?

Maak er een sexy en spannende dag van

Tijd om Valentijnsdag minder cheesy te maken. Geen rozen meer, geen ondergoed of bonbons. Dit jaar verander jij Valentijnsdag in orgasmedag. Daarbij kan je natuurlijk altijd gebruik maken van wat extras om de spanning in de slaapkamer op te bouwen dus is het even mooi dat onze vrienden bij LELO 25% korting hebben op veel van hun items. Denk aan massagekaarsen, handboeien en suède-zweepjes….

Zo sla jij (of je partner) de plank nooit meer mis.

Fijne valentijn.

Oh en trouwens, we hebben nog 5 tips voor meerdere orgasmes tijdens een sekspartij. You’re welcome.