De feestdagen staan voor de deur en we kunnen geen genoeg krijgen van alle heerlijke feestelijke traktaties. Peperkoek, glühwein, warme chocolademelk en ga zo maar door, we zijn er dol op. Maar wat nou als we je vertellen dat je jouw liefde voor zuurstokken kan laten zien door middel van je kapsel? Zuurstok haar is namelijk een trend en het is nog maar de vraag of we het aandurven.

candy cane haartrend FEM FEM

De trend

Haar in alle kleuren van de regenboog is natuurlijk niks nieuws. Tegenwoordig zie je haar in het blauw, rood, groen en ga zo maar verder. Tijdens de decembermaand duikt de zuurstok haartrend dit jaar steeds vaker op op Instagram. De zuurstok trend vertolkt jouw liefde voor de feestdagen door jouw kapsel te verven in de kleuren van een zuurstok. De haarkleuren binnen de trend die we veel zien zijn rood, roze en wit. De kleuren worden gecombineerd voor een feestelijk kapsel dat zeker opvalt. Perfect voor de feestdagen dus.

Uitproberen of overslaan?

Deze haartrend is dus geweldig voor de feestdagen, maar hou als je dit uit wil proberen rekening met het feit dat de kleur wel wat langer in je haar blijft zitten dan alleen deze maand. Deze mierzoete look is zeker leuk met kerst, maar is dat het ook nog in januari? Wil je deze opvallende kleur toch uitproberen? Dan zal deze jou het beste staan als je al van jezelf licht haar hebt. Deze trend zal ook zeker mooi staan bij mensen met een erg lichte huid. Combineer jouw nieuwe haarkleur tijdens de feestdagen met een rode lipstick, een aantal glimmende sieraden en haar accessoires. Dan val jij ongetwijfeld op tijdens de decembermaand.

Heb jij nog meer inspiratie nodig voor jouw kerstlook dit jaar? Klik dan hier voor alle inspiratie die jij je maar wensen kan.