Je had de mensen met een Candy Crush verslaving en de mensen die een verschrikkelijk hekel hadden aan all verzoekjes die ze kregen via Facebook van het spelletje. Nou, voor iedereen die nog lang niet klaar is met het bekende spelletje, we’ve got news: er is een Candy Crush bordspel.

candy crush bordspel FEM FEM

Candy Crush bordspel

Candy Crush wordt door Just Games naar de Nederlandse huiskamers gebracht. Het populaire spel wat in 2012 via Facebook werd gespeeld met maandelijks zo’n 285 miljoen maandelijkse spelers kan je nu thuis spelen met twee tot vier spelers. Net als in het online versie is het de bedoeling dat jij gekleurde snoepjes gaat verzamelen door slim te puzzelen. Je maakt een ketting van de snoepjes om de kers in het midden van het speelbord te veroveren. But be aware, je tegenspelers kunnen je het leven zuur maken.

Afijn, vanaf nu kan je Monopoly inwisselen voor een potje Candy Crush met je vrienden en familie en test je je creativiteit en kijk wie als eerste een ketting van snoepjes kan maken in het midden van het speelbord.

Spelers: 2 – 4 spelers
Speelduur: 30 min
Consumentenadviesprijs: € 19,95

Lees ook meer over het drankspel wat niet mag ontbreken tijdens een avond met je vriendinnen.