Is het weer zover? Het lijkt weer helemaal mis te gaan met topmodel Cara Delevingne. Er zijn beelden vrijgekomen wat fans, en ons ook, zorgen baart. Girl, what’s going on? 

Billboard Music Awards

Eerder dit jaar vertoonde Cara Delevingne al zorgelijk gedrag. Dit gebeurde tijdens de Billboard Music Awards afgelopen mei. Tijdens de awards leek het erop dat ze aan het tweaken was. Tweaken zijn bepaalde tics die je kan krijgen onder de invloed van upper drugs, zoals methamfetamine. In meerdere filmpjes is het te zien dat de topmodel tong-tics vertoont.

@virgoth0t

She’s so weird! #megantheestallion #caradelevingne #meganknees #bbmas #bbma2022

♬ original sound – VIRGOTH0T

Die ongerustheid was er al eerder toen Cara met de burgemeester van New York City op een feestje werd gespot. Cara heeft het zo te zien heel erg naar haar zin gehad, terwijl de burgemeester een beetje stond rond te kijken. Het is niet erg om het naar je zin te hebben, maar zulk gedrag is natuurlijk niet zo toepasselijk naast de burgemeester.

Here we go again

Dit zorgelijk gedrag is de afgelopen tijd alleen maar erger geworden. The Sun plaatste een filmpje bij een vliegveld, waar Cara naar verluidt een halfuur in een privéjet heeft gezeten en vervolgens om onbekende reden weer is uitgestapt. Het dunne haar, het kettingroken en het bijzondere gedrag; dit zijn allemaal typerende symptomen van het gebruik van crystal meth. Naast dit filmpje zijn er meerdere foto’s gemaakt, die je op de site van The Sun kan zien.

@earth2elainebackup

#caradelevingne #mess #earth2elaine

♬ Strong – London Grammar

Familie reageert

Volgens The Sun maakt haar familie zich inmiddels ook enorme zorgen: “Ze praten momenteel over het organiseren van een soort interventie, en zorgen dat Cara de hulp krijgt die ze nodig heeft. We maken ons allemaal verschrikkelijke zorgen. Deze situatie is een opsomming van de laatste weken en inmiddels is de familie van Cara er ook bij betrokken”, vertelt een ‘close friend‘ tegen de bron. Wij hopen Cara snel weer beter te zien…