beroemdheden

Dit beroep hadden deze 7 beroemdheden vóórdat ze beroemd werden

Career22 mei , 10:00 doorPleuntje Janssen
Wist je dat de meeste beroemdheden ooit net zoals wij gewone banen hadden voordat ze het grote geld verdienden in Hollywood? Het is altijd leuk om te horen over de bescheiden beginjaren van onze favoriete sterren. Dus, hier is een lijst met enkele verrassende eerste baantjes van beroemdheden die je misschien nog niet kende!

1. Megan Fox: banaan in een kostuum

Jawel, de Amerikaanse actrice Megan Fox werkte ooit in een bananenkostuum. Ze droeg het om een smoothieshop te promoten. Dus zelfs glamour queens als Megan hebben ooit in hilarische outfits rondgelopen voor hun eerste baantjes.

2. Cardi B: kassière in de supermarkt

Voordat Cardi B beroemd werd met haar rapcarrière en opvallende persoonlijkheid, werkte ze als kassière in een supermarkt in New York. Ze werd ontslagen nadat ze een collega korting had gegeven. Daarna belandde ze in een stripclub aan de overkant, waar een manager haar talent opmerkte. En zo begon haar reis naar supersterrenstatus!

3. Taylor Swift: bidsprinkhanen verzamelaar

Voordat Taylor Swift wereldwijd bekend werd als zangeres, had ze een heel bijzondere taak op de kerstboomboerderij van haar familie. Ze moest het jasje van de bidsprinkhaan van de bomen plukken, zodat de insecten niet in de huizen van de klanten terechtkwamen. Omdat Taylor te klein was om de bomen te tillen, kreeg ze deze klus. Best een apart begin voor een popster.

4. Nicole Kidman: masseuse

Oscar- en Emmy winnende actrice Nicole Kidman begon met het geven van massages om haar moeder te helpen tijdens haar borstkankerbehandeling. Ze vond het zo leuk dat ze het ook voor anderen begon te doen. "Ik hou er nog steeds van om mensen massages te geven", zei ze in 2012. Wie had gedacht dat Nicole Kidman zulke gouden handen had?

5. Brad Pitt: kippenkostuum drager

En dan Brad Pitt, die zijn eerste baantje in Hollywood had bij een kippenrestaurant genaamd 'El Pollo Loco'. Hij stond buiten in een kippenkostuum om klanten te lokken. Het is bijna niet voor te stellen, maar zelfs Brad Pitt is onderaan de ladder begonnen.

6. Jennifer Aniston: fietskoerier

Voordat ze bekend werd als Rachel in 'Friends', werkte Jennifer Aniston als fietskoerier toen ze 19 was. "Mijn dieptepunt was waarschijnlijk toen ik tegen een deur reed die openging", vertelde Jennifer. "Ik ben erg ongecoördineerd en buitengewoon onhandig." Gelukkig voor haar leidde haar carrière haar uiteindelijk naar veel gladdere paden.

7. Beyoncé: kapsalon zangeres

Queen B begon ook klein. Als kind hielp ze in de kapsalon van haar moeder. "Van mijn zesde tot negende zong ik kleine shows voor de vrouwen in de kapsalon", vertelde Beyoncé in 2011. "Ik hielp ook met de vloer vegen om zo de fooien te krijgen voor mijn seizoenspas voor 'Six Flags'." Het lijkt erop dat Beyoncé altijd al een performer in hart was.
Het is duidelijk dat beroemdheden ook bescheiden beginjaren hebben gehad met hele gewone en soms bizarre baantjes. Dus, de volgende keer dat je je afvraagt hoe jouw huidige baan je ooit naar iets groots kan leiden, bedenk dan dat zelfs supersterren ooit begonnen zijn als fietskoerier, masseuse of zelfs kippenkostuum drager.