romee eotb

Dit is hoeveel EOTB's Romée verdient met haar werk als influencer

Career25 apr 2023, 11:03 doorAnne Dijkstra
Veel influencers en bekendheden vertellen liever niet hoeveel geld ze nou verdienen met hun werk. Romée, die we allemaal kennen door haar deelname aan het vorige seizoen van Ex On The Beach, heeft er absoluut geen moeite mee om te delen hoeveel ze verdient met haar werk als influencer. Aan RUMAG vertelt ze precies hoeveel ze per maand op haar rekening krijgt.
romee eotb
Bron: @romeeeeyy

Realityprogramma's

Ex On The Beach is niet het eerste realityprogramma waar we Romée in hebben gezien. Ze heeft in 2020 namelijk ook meegedaan als verleidster in Temptation Island. Hierin lukt het haar om Zach helemaalobsessed met haar te maken. Maar niet alleen Zach raakteobsessed met Romée, ook op social media kreeg de blondine steeds meer volgers.
En dat bleef ook steeds meer groeien door haar deelname aan Ex On The Beach: Double Dutch in 2022. Ze probeerde haar ex Luca weer terug te winnen. Enne, dat ging natuurlijk niet zonder héél veel drama.

Zoveel verdient Romée als influencer

Maar alle drama in realityprogramma's zorgde er wel voor dat ze bizar veel volgers op social media erbij kreeg. En omdat ze zoveel volgers heeft, kan Romée ook bizar veel geld verdienen met campagnes. In een interview met RUMAG vertelt ze hier alles over. "Mijn grootste samenwerking is Fashion Nova. Maar dat komt, dat is een Amerikaans bedrijf, die hebben zelf 22 miljoen volgers ofzo." René vraagt aan Romée wat ze daar per maand voor krijgt. "Rond de €10.000", stelt Romée.
En dat zijn zeker niet de enige inkomsten voor Romée. De realityster verkoopt namelijk ook nog foto's van zichzelf op een ander platform. En laten we zeggen dat ze daar ook absoluut niet slecht mee verdient. René is benieuwd hoeveel ze nou allemaal bij elkaar verdient dan in een maand. Romée reageert daar op: "Als ik een gemiddeld pak, zal ik €30.000 zeggen." Maar dat is nog niet het meeste wat Romée ooit per maand heeft verdiend "In de zomer had ik volgens mij echt bijna €57.000" Echt bizar!