untitled 3

Dit verdient Fabiola Volkers met haar werk als influencer

Career26 mrt 2023, 14:45 doorAurora Ferrari
Ze was even uit de spotlights, maar sinds haar deelname aan Echte Meisjes in de Jungle is de blondine weer een wekelijks gespreksonderwerp: Fabiola Volkers. Ze maakte onlangs bekend een nieuw huis te hebben gekocht van haar inkomsten als online influencer. What? Maar hoeveel verdient zij dan eigenlijk?
untitled 3
Bron: @fabiola.volkersofficial

Fabiola Volkers

Of je haar nu kent als de meest spraakmakende verleidster van Temptation Island of door haar random twerksessies in de supermarkt: Fabiola Volkers is niemand ontgaan. De afgelopen maanden stond ze weer vol op in de spotlights. Zo zagen we Fabiola haar debuut maken bij Echte Meisjes in de Jungle, waar ze het verrassend genoeg heel ver schopte. Ook bij de First Dates Valentijnseditie zagen we de blondine ineens opduiken.
Laatst maakte de realityster bekend een nieuw huis te hebben gekocht en dat heeft ze allemaal te danken aan haar werk als influencer. Fabiola deelt regelmatig steamy kiekjes op het web en heeft hier een flinke fanbase. Zelfs zo'n grote fanbase dat de blondine er een dikke bak geld mee verdient.

Zo veel verdient Fabiola

Gezien Fabiola eerder deelgenomen heeft aan Holland's Next Top Model en Temptation Island, weet zij als geen ander hoe zij moet poseren en verleiden. Twee capaciteiten die je nodig hebt bij dit vak.
Fabiola verdient haar geld door mensen te laten abonneren op haar spicy contentkanaal. In augustus 2020 werden haar abonnees op 4500 geschat en een abonnement zou 30 dollar per maand kosten. Als we een simpel rekensommetje mogen geloven, zou het om 130 duizend euro per maand gaan wat Fabiola op haar rekening gestort krijgt. We zijn inmiddels twee jaar verder, we gokken daarom dat haar abonnees alleen maar meer zijn geworden waardoor haar maandsalaris als een speer is gestegen. Wij 'normale mensen' mogen wel van zo'n maandsalaris dromen!