geld verdient harry styles

Oh my: zóveel geld verdient Harry Styles

Career02 mrt 2023, 18:45 doorDanique Janssen
Voormalig One Direction- member Harry Styles heeft na zijn carrière in de band zeker niet stil gezeten. De popster is razend populair en tourt de hele wereld rond om op te treden in uitverkochte stadions. Hier zal de 29-jarige superster wel een aardig zakcentje mee binnen harken. Maar hoeveel geld verdient Harry Styles nu precies?

Zóveel geld verdient Harry Styles

Harry Styles is op zijn 16e wereldberoemd geworden door zijn carrière in One Direction. De band werd gevormd door Simon Cowell tijdens het seizoen van X-Factor in 2010. Ondanks dat de jonge zanger de wedstrijd niet hadden gewonnen, waren ze wel in één klap de populairste band van het moment. Hier is Harry voor het eerst geld gaan verdienen, en je kan je voorstellen dat hij (net zoals de andere vier) binnen no-time miljonair was. Toen in 2016 de band uit elkaar ging, heeft mister Styles zeker niet stil gezeten! Hij scoorde hit na hit en bracht afgelopen jaar alweer zijn derde album uit.
Volgens The Independent is Harry Styles de best verdiende muzikant (onder de 30) in het Verenigd Koninkrijk. Zijn geschatte net worth is meer dan 100 miljoen pond! Say whaaat?! Dat is omgerekend zo'n 116 miljoen euro. Harry's House, het album dat de superster in 2022 uit bracht, was het snelst verkopende album van het jaar in Harry's geboorteland én in de VS. Er werden dan wel 330 duizend album verkocht. Maar Harry Styles heeft zijn geld niet alleen binnengehaald met het maken van muziek, maar hij is sinds kort ook in Hollywood aan de slag als acteur.

Hollywood

Alsof de jonge wereldster nog niet genoeg verdiend had, is hij ook aan de slag gegaan als acteur. Wij gaan ervan uit dat hij met zijn kleine rolletje in Dunkirk geen karig salarisje kreeg. Dit was namelijk de best verdiende Tweede Wereldoorlog film en bracht 527 miljoen euro op. Daarnaast hebben we de 29-jarige hottie ook nog zien schitteren in de pysochologische thriller Don't Worry Darling, waar hij 2,5 miljoen mee verdiende, en was hij te zien in de dramatische verfilming van My Policeman. Harry zit er zeker niet koud bij deze winter!