femfem 2022 11 07t154209896

Dit wil je doen: Monica Geuze is op zoek naar een assistent

Career07 nov 2022, 16:22 doorAurora Ferrari
Heb je altijd willen werken als assistent voor een celeb ? Dan is dit je kans, want niemand anders dan Monica Geuze is op zoek naar een management assistent en P.A. Het klinkt als muziek in de oren, vind je niet?
femfem 2022 11 07t154209896
Bron: @monicageuze

Business woman

In de business wereld is Monica niet meer te missen. Monica is obviously al bekend op het Videoland-platform. We kennen haar als presentatrice van Love Island én Temptation Island. Ook heeft ze haar eigen realityserie op Videoland, Like Monica. Daarnaast heeft ze een podcast met bestie Kaj Gorgels (Geuze & Gorgels) en heeft ze sinds kort haar eigen luxueuze lifestyle-merk, Sophia Mae. Ook is ze aandeelhouder van het merk Stëlz.
Monica is dus echt niet-te-stoppen. Als je het allemaal een beetje volgt, heb je ook wel gezien dat ze dit seizoen de Bachelor gaat presenteren. Je kunt je dus voorstellen dat ze absoluut geen tijd heeft om alles in haar eentje te doen, daarom is haar management op zoek naar iemand die een steentje bij wil dragen. Of naja, een hele grote steen.

Vacature

Via VacatureVia kwamen we een hele gave vacature tegen, namelijk: management assistent en P.A. voor Monica Geuze. Je ondersteunt Monica en haar manager in de werkzaamheden rondom Monica's projecten. Dit betreft onder andere agendabeheer en ondersteuning bij de dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast hou je contact met klanten en wikkel je alle campagnes met merken op een goede manier af. Je werkzaamheden zullen onder anderen zijn:
  • Campagne coördinatie (o.a. klantcontact)
  • P.A.-werkzaamheden
  • Agendabeheer
  • Algemene ondersteuning in de dagelijkse werkzaamheden
  • Ondersteunen bij het maken van content
  • Notuleren en opvolgen van meetings
Het is dus een zeer afwisselende functie waarbij weinig dagen hetzelfde zullen zijn. Je mag thuis werken, maar ook in een fijn kantoor met alle andere werknemers. Ideaal toch?

Ben jij de volgende Geuze-assistent?

Ben jij zelfstandig, proactief en een echte teamspeler? Woon je in de regio Amsterdam, heb je een rijbewijs en een auto en heb je al meer dan drie jaar ervaring? Dan is deze baan wellicht iets voor jou. Het is een gigantisch grote kans voor iedereen die in deze branche wil werken. Want, wie wil nou niet de assistente zijn van Monica Geuze? Amazing toch?