knipsel tempa verleidsters

Temptation-deelneemster pronkt op cover van nieuwste Playboy

Career01 feb 2023, 16:24 doorDominique Evers
De prachtige Nena Vlaar kun je kennen van haar deelname aan Temptation Island Love or Leave. Ze deed mee in het seizoen van 2022 als verleidster. Na haar deelname heeft ze niet stil gezeten. Ze is in het Perfecte Plaatje voorbij gekomen waar ze zonder kleren poseerde voor een fotoshoot. En nu staat ze op een cover van een wel heel bekend tijdschrift.
knipsel tempa verleidsters
Bron: Videoland

Carriere

Nena is bekend door haar deelname als verleidster in het Videoland-programma Temptation Island Love or Leave. Na haar deelname kwam ze erachter dat ze het liefst zonder kleren voor de camera poseert. Zo was ze al eerder te zien in het programma het Perfecte Plaatje waar ze als model stond, en jawel, zonder kleren. Dit keer shined de superknappe Nena op de cover van de Playboy.
nena liggend 1024x683 1
Bron: Videoland
In het magazine vertelt Nena over haar steamy
beach shoot. "Ik vond het fantastisch om deze shoot te doen, een echte uitdaging. Ik voelde wel veel spanning omdat je weet dat iedereen je nu echt zonder kleren gaat zien", vertelt ze in de nieuwste Playboy. Ze vertelt erbij dat ze weinig moeite heeft om uit de kleren te gaan. "Het liefst loop ik altijd zonder kleding, al helemaal als het lekker warm weer is. Ik voel me dan vrij, dit heeft mij heel zelfverzekerd gemaakt", aldus Nena.

Moeder

Ook vertelt Nena in het magazine over haar toekomstplannen. Ze hoopt over een aantal jaar moeder te zijn. "Psychologie en spiritualiteit hebben mij altijd al geboeid, over tien jaar zie ik mezelf wel coaching geven aan bedrijven of mensen die het in hun privéleven zwaar hebben. Daarnaast zou ik graag een huismoeder willen zijn die heerlijk in de keuken het avond eten klaar maakt voor haar gezin, en 's avonds laat nog even snel de sportschool meepakt", vertelt de ex-verleidster.
Of deze plannen in Nederland of in het buitenland gaan plaatsvinden weet ze nog niet. Het liefste heeft ze van allebei een beetje.