femfem 2023 01 18t100952395

Temptation Islands Megan doet shocking onthulling over financiële situatie

Career18 jan 2023, 11:05 doorAurora Ferrari
De naam Megan Desaever beginnen we steeds vaker te horen: de realityster deed in 2018 mee aan Temptation Island, maar heeft een gigantische glow-up gekregen. Samen met kersvers liefje Dennis Roos schuift ze aan tafel bij YouTube-programma Allures. Daar doet ze nogal een opvallende onthulling over haar financiële situatie.
femfem 2023 01 18t100952395
Bron: @desaevermegan__

Temptation Island

Voor wie Megan even uit het oog verloren was, we geven je een opfrissertje. Megan Desaever begon Temptation Island met haar inmiddels ex-vriendje Kevin. De ultieme relatietest verliep bij hun drastisch, waarbij we vooral dé welbekende opmerking "de kaas komt uit haar oren" van Kevin herinneren. Hij was al een aantal keren vreemdgegaan en stond dus al tien punten achter. Megan hield het niet meer en deelde het bed met verleider Joshua. Kevin ging op zijn beurt de fout in met verleidster Chloë. Niet echt een vlekkeloos verblijf dus.
Na afloop van het programma bleven de twee eventjes daten, maar inmiddels lijkt Megan al een tijdje vrijgezel. Of toch niet?! Want er gaan al weken juicy speculaties over een vermeende fling met Dennis Roos van Ex On The Beach. Enne, dat zou heel wat uitleggen want er gaan ook andere roddels rond dat Megan mee zou doen met het nieuwste seizoen van Ex On The Beach. Oh, oh, oh!

Megan heeft nu inmiddels een giga transformatie gekregen en is onherkenbaar vergeleken met vijf jaar terug. De realityster is de laatste tijd heerlijk actief op Instagram enne, *surprise*, ze verdient haar geld (zoals iedereen die aan Temptation Island heeft meegedaan) met OnlyFans. As we know, kun je met OnlyFans een hoop geld verdienen, maar Megan doet een bijzondere onthulling over wat ze met het geld doet....

Geen belasting

Vandaag de dag kiezen influencers en realitysterren ervoor om een OnlyFans account aan te maken. Op dit socialmediaplatform kun je als 'fan' betalen om de inhoud van een specifiek persoon te zien via een maandelijks lidmaatschap. Het gaat hierbij vooral om seksueel getinte foto’s en video’s. Enne, je kan er een hoop poen mee verdienen.
Als Megan wordt gevraagd wat haar maandelijkse inkomsten zijn, reageert ze in eerste instantie nog geheimzinnig. "Als ik dat zeg, krijg ik problemen met de belastingen." Uiteindelijk vertelt ze dat ze wel eens €20.000 per maand verdiende, maar dat het nu niet meer het geval is. Als één van de presentatoren vervolgens vertelt over een andere realityster die geen belastingen betaalt over haar OnlyFans-inkomsten, geeft Meghan toe dat ze dat ook niet doet. "Ja, ik ook niet hoor", vertelt ze lachend.
"Als je je belastingen correct aangeeft, is de helft weg. Dat vind ik gewoon oneerlijk. Ik was sowieso al van plan om naar Dubai te verhuizen, omdat mijn broer daar al zit, en daar is het gewoon belastingvrij", vertelt Megan aan tafel tijdens het interview.
Als presentator Fawry haar vervolgens wijst op het feit dat ze alsnog na een verhuizing een boete zal moeten betalen, laat Megan weten dat ze "het maar moeten proberen" en dat het "goed komt." Hmmm....