schermafbeelding 2023 01 31 om 104303

Ka-ching: dit verdient Janice Blok met één Instagram-post

Career31 jan 2023, 10:53 doorDominique Evers
We kennen Janice Blok van haar deelname aan Echte Meisjes in de Jungle. Maarre, dat is niet het enige waar ze bekend van is. Ze maakt komedie sketches op Instagram en TikTok en ze heeft haar eigen podcast. Janice is dus op meerdere platformen actief, maar wat zou ze hier mee verdienen?
schermafbeelding 2023 01 31 om 104303

Socialmediacarrière

Janice klimt langzamerhand naar boven als het om haar carrière gaat. Ze speelde vroeger in de girlband Twenty Something waar ze de sterren van de hemel zong.
knipsel10
Bron: Facebook Twenty Something
De Rotterdamse influencer is de ex-vriendin van de super knappe Donny Roelvink. Hoewel Janice voor haar relatie ook al komedie sketches maakte op haar Instagram-account, kunnen we niet ontkennen dat ze de fame toch wel een beetje te danken heeft aan haar ex-lover .
Janice is nooit gestopt met komedie sketches maken. Nu doet ze dit niet alleen maar op haar Instagram, maar tegenwoordig gaat ze helemaal met de tijd mee en upload ze dit soort video's ook op haar TikTok-account. Kijk er dus niet raar van op als je Janice op je ForYou Page ziet. Op dit moment kunnen we in ieder geval genieten van haar humor tijdens het programma Echte Meisjes in de Jungle.
Tijdens een interview met RTL Boulevard
worden haar wat vragen gesteld over haar influencer leventje. "Eigenlijk is Janice Blok een merk. Het is een brand waar wij aan bouwen. We werken altijd naar bepaalde doelen toe", vertelt de realityster.

Influencer leventje

Janice laat in datzelfde interview weten dat ze veel pakketjes opgestuurd krijgt, dit lijkt natuurlijk heel erg leuk, maar Janice vertelt over de nadelen. "Ik krijg elke week nieuwe kleding opgestuurd, maar daardoor is nieuwe kleding ook minder speciaal geworden. Het klinkt misschien een beetje stom, maar soms verliest het ook een beetje de waarde van kleding omdat je het zoveel krijgt." De influencer laat weten dat dit ook de reden is dat ze haar kleding graag een nieuw leven geeft.
En dan, de vraag waar iedereen natuurlijk op zit te wachten, wat verdient een influencer nou eigenlijk? Janice begint haar antwoord met dat ze wel kan stellen dat ze bovengemiddeld verdient. "Nou eigenlijk kan ik wel gewoon zeggen dat het gekkenwerk is. Het slaat nergens op. Voor een filmpje waar ik een uur mee bezig ben, moet een ander gewoon drie maanden voor werken", vervolgt ze haar antwoord. Janice verdient dus aardig wat, kunnen we stellen. Ka-ching!