vermogen van jaimie vaes

Ka-ching: dit is het vermogen van Jaimie Vaes

Career10 apr 2023, 16:45 doorRomy Nouwen
Jaimie Vaes kun je kennen als de ex-vriendin van zanger en rapper Lil Kleine. De twee waren voor een tijd samen, maar gingen onlangs na veel commotie uit elkaar. Toen ze met Lil Kleine samen was, had ze financieel weinig te klagen. Wij zochten uit hoe het nu gaat met het vermogen van Jaimie Vaes.
vermogen van jaimie vaes
Bron: Instagram @jaimievaes

Hier kun je Jaimie Vaes van kennen

Je kunt Jaimie Vaes dus kennen als 'de ex van Lil Kleine', maar dat is lang niet alles. Inmiddels heeft ze zich namelijk kunnen opwerken tot een bekende persoonlijkheid. Ze werkt als stylist en is een echte showbizz- persoonlijkheid. Zo mocht ze al televisieprogramma's presenteren en heeft ze haar eigen realityserie.
De breuk tussen Jaimie en Lil Kleine ging zeker niet over rozen, want de twee zijn nog steeds in strijd met elkaar. Zelfs de rechter moet er aan te pas komen. Er zouden problemen zijn ontstaan over het huis wat zij samen hadden en de horloges die Lil Kleine eerder kocht. Helaas konden de twee het niet eens worden en mocht de rechter uiteindelijk beslissen over de spullen.

Het vermogen van Jaimie Vaes

Daar waar ze eerder haast kon zwemmen in het geld van Lil Kleine, zit dat nu wel anders. Ze moet het nu namelijk helemaal zelf doen! Gelukkig heeft ze genoeg middelen om zelf een vermogen op te bouwen. Het is lastig te zeggen wat haar vermogen nu is, maar we weten wel dat dit goed zal komen.
Jaimie Vaes verdient namelijk een behoorlijke zak geld aan haar eigen realityserie. Tot nu toe stak ze hiervoor namelijk al dertigduizend euro in haar eigen zak. En de geruchten gaan dat ze voor het derde seizoen zelfs zestigduizend euro zal krijgen. Verder heeft ze nog andere werkzaamheden waar ze aan verdiend. Denk bijvoorbeeld aan de podcast die ze in samenwerking met LINDA.meiden maakt.