Eén fashion item wat iedereen in zijn kast moet hebben is een cargobroek. Sinds de hot zijn, zie je ze overal op straat. Logisch want ze passen goed bij letterlijk alles en je kunt ze bij elke gelegenheid dragen. Op TikTok gaat er een cargobroek viral die van de Decathlon komt. Spoiler: hij is megagoedkoop.

cargobroek viral
Bron: Pinterest

Het fashion item

De cargobroek is hét fashion item van het jaar en voor elke gelegenheid geschikt. Of je net nou naar een date night draagt of naar school, het kan allemaal. Behalve dat de broek er prachtig uitziet, zit-ie ook heel erg lekker. De meeste cargobroeken kun je vinden bij winkels als Bershka, Zara en Pull & Bear. Nu blijkt het dat je ze ook kunt vinden bij – jawel – Decathlon.

@katiwohntinmuc which one do you like more, 1 or 2? #fyp #fashion #cargopants #decathlon #couple ♬ sure thing – luana

Decathlon

De cargobroeken van Decathlon, zijn niet alleen mooi, maar ook nog eens goedkoop. Voor €40 kun je er al een op de kop tikken. Amazing. Hoewel de broek officieel geen cargobroek, maar een jachtbroek is, lijkt het item er wel sprekend op. De broeken zijn eigenlijk gemaakt voor mannen, maar dat maakt niet dat vrouwen ze ook niet gewoon kunnen dragen. Voor vrouwen met lange benen is dit zeker ook een optie.

@aimeevanderpijl #stitch with @Joshua Ranger ♬ original sound – Aimée van der Pijl

How to style?

Zoals we net als zeiden, kun je cargobroeken naar bijna elke gelegenheid dragen. The key ligt bij het stijlen van de cargobroek. Nu vraag jij je zeker af wat nou precies de juiste manier is. Ideeën nodig? @kat.gold laat op een leuke manier op TikTok zien hoe jij je cargo in negen manieren kunt stijlen.

@kat.goldd How to style black cargo pants 9 different ways. These are best cargo pants EVERRR from @shopcider #shopcider ♬ original sound – katgold