Lil Kleine heeft de afgelopen tijd veel meegemaakt in zijn leven. Hij was een langere tijd gecanceld en heeft moeten vechten over het vaderschap van zijn zoontje. Onlangs kwam de rapper al met een comeback song die enorm goed in de smaak viel. Maarre, dit is niet het enige. Lil Kleine gooit het roer om en kiest een ander pad in zijn leven.

lil kleine
Bron: Shownieuws

Comeback song

Samen met rapper Boef bracht Lil Kleine aka Jorik onlangs een nummer genaamd ‘herinnering’ uit. Jorik kreeg enorm veel positieve reacties van fans maar ook van collega’s. Het lied is een enorme hit en bereikte binnen 20 uur al zelfs de één miljoen streams. Een enorme mijlpaal als je zo lang weg geweest bent.

Voordat het nummer uitkwam plaatste Jorik een foto samen met Boef op zijn Instagram. Als caption luidde er een enorme lap tekst, maar wel een eerlijke tekst. De rapper vertelt hierin dat hij in eerste instantie twijfelde om mee te werken aan het nummer. Na even getwijfeld te hebben heeft Jorik het toch gedaan. Hij vertelt dat dit nummer recht uit zijn hart komt en dat hij het daarom heeft gedaan. “Ik ben al heel lang stil, en heb nooit mijn mond opengetrokken, of met modder gegooid. Er zijn zoveel verhalen over mij waarin ik mezelf totaal niet herken. Op dit nummer vertel ik mijn kant van het verhaal”, begint de rapper zijn verhaal. “Aan het einde van de dag zijn we allemaal verantwoordelijk voor onze eigen keuzes. Voor mij is dit nummer een manier geweest om een hoofdstuk af te sluiten en hoop ik dat de toekomst er voor iedereen positief uit ziet”, aldus Lil Kleine.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lil Kleine (@lilkleine)

Cursus leiderschap

Enne, wat blijkt? Jorik probeert echt aan zichzelf te werken. Eén van de spionnen van juice queen Yvonne Coldeweijer, heeft namelijk meer informatie over hem vrijgegeven. Volgens haar spion zou Jorik nu aan zichzelf aan het werken zijn tijdens een cursus leiderschap bij de organisatie Brout. Volgens hun website is dit een cursus waar je samen met vijftien anderen gaat werken aan zelfontplooiing. Het is de bedoeling dat je samen met de coaches erachter komt wat de volgende stap in je leven zal zijn.

lil kleine cursus leiderschap
Bron: @liveofyvonne

Komt er een carrière switch voor Lil Kleine? Wij vinden dit enorm knap van Jorik en hebben respect voor hem dat hij aan zichzelf werkt.