Er gingen al eerder geruchten rond dat Love Island-deelnemers Cas en Esmee Cox aan het daten zijn. Deze roddels waren uiteindelijk bevestigd door Cas. Enne, zo te zien hebben ze het erg gezellig gehad samen, want de twee hebben het eindelijk officieel gemaakt!

cas en esmee
Bron: Love Island | @esmeecox

Cas en Esmee

In 2022 deed Cas Hooijer mee aan Love Island. In het programma had hij de liefde gevonden bij Jotti Verbruggen en won zelfs het programma met haar. Jammer genoeg heeft de relatie maar vier maanden geduurd. Cas was hierin de schuldige. Hij had namelijk contact met een andere vrouw. Daardoor heeft Jotti uiteindelijk een punt achter de relatie gezet.

Esmee Cox deed mee aan Love Island in 2021. Ze kwam binnen als bombshell en had haar pijlen gericht op Job Stevens. De twee hadden uiteindelijk de liefde bij elkaar gevonden en gingen na het programma zelfs bij elkaar wonen. Maar helaas hield het voor hun ook op.

It’s official

Er gingen al eerder geruchten rond dat de twee aan het daten zijn. Deze roddels werden uiteindelijk bevestigd door Cas in een aflevering van Realitea met RTL Boulevard. Hij vertelde dat ze nog in de beginfase zijn en dat het erg goed gaat samen. Hoewel hij en Esmee wat met elkaar gemeen hebben, gaf hij eerlijk toe dat hij er soms wel moeite mee heeft dat hij aan het daten is met een Love Island-ster.

Cas gaf toentertijd aan dat relatie nog erg pril was, maar zo te zien is het allemaal uitgebloeid tot iets moois. De twee hebben namelijk via Instagram bevestigd dat ze het officieel hebben gemaakt. Op hun Instagram-verhaal plaatsten ze beide een foto waarop te zien is dat ze elkaar een kus geven. Ze deelden nog een ander kiekje waarin je kan zien dat ze het erg gezellig hebben samen. We wensen Cas en Esmee heel veel geluk samen!

Cas en Esmee
Bron: @juicechannel_

Lees ook: Love Islands Esmee in tranen tijdens moeilijk gesprek met ex-vriend JobĀ