Het leven van celebs gaat niet altijd over rozen. Aan alle roem en aandacht zit namelijk ook een keerzijde. Zo zijn er altijd mensen die nét even te veel van je willen weten en stalker gedrag vertonen. Wij van FEM FEM hebben de meeste bizarre celeb-stalker verhalen op een rijtje gezet. Zijn wij even blij dat we nog niet doorgebroken zijn als actrice of zangeres…

@netflix
@netflix

Sandra Bullock

De prachtige actrice Sandra Bullock kreeg de schrik van haar leven toen een vreemde man opeens in haar huis stond. De stalker, Joshua Corbett, beweerde getrouwd te zijn met Sandra. De actrice sloot zichzelf op in haar kledingkast en belde de politie, die Joshua al snel arresteerde en zorgde voor psychische hulp.

Jennifer Lopez

Stel je voor dat iemand zes dagen lang in je zwembadhuisje verblijft… Het overkwam Jennifer Lopez. Als kers op de taart beweerde hij ook nog eens de vader van Jennifer’s kinderen te zijn. Ook vond de politie in de auto van de stalker verschillende brieven geschreven aan Obama en andere celebs.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Jennifer Lopez (@jlo)

Kendall Jenner

Oef, ook Kendall Jenner heeft te maken gekregen met mensen die wel heel erg opdringerig waren. Zo zou de 23-jarige Noe Flores haar al een tijdje in de gaten gehouden hebben en cadeautjes hebben gestuurd. Hij heeft zich al sinds 2018 meerdere keren langs haar huis in Los Angeles vertoont en probeerde over het hek te klimmen. Ook is er een man naakt in haar zwembad gesprongen… Celebrity zijn klinkt opeens een stuk minder aantrekkelijk.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Kendall (@kendalljenner)

Beyoncé

Natuurlijk zouden we allemaal wel eens een dagje met Beyoncé door willen brengen, maar om dit door middel van obsessief gedrag te doen is natuurlijk niet the way to go. Zo heeft Queen B meerdere dreigbrieven ontvangen over ontvoeringen en is er in 2008 een man gearresteerd die beweerde dat hij onderweg was naar zijn date met haar. Sure!


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce)

Rihanna

Deze stalk-actie ging niet helemaal lekker. In plaats van bij Rihanna in te breken, brak Steland Barrow namelijk per ongeluk in bij haar buren. Hij sliep op hun bed en voelde zich een koning, totdat de politie natuurlijk om de hoek kwam kijken. Toch een beetje slordig.

Lees ook: Hilary Duff deelt filmpje van stalker op Instagram