We hadden vroeger allemaal een crush op een celeb. Hoe onbereikbaar hij ook leek, we beloofden hem eeuwige trouw. We stonden te trappelen om de nieuwe Hitkrant te kopen of de film waar hij in speelde voor de duizendste keer te kijken. Wij zetten onze favorieten op een rijtje, even tussendoor genieten van die mooie koppies.

Celebrity crush vroeger verliefd
Bron: Titanic

1. Leonardo di Caprio

Leonardo di Caprio: van wie was hij z’n crush niet? Zijn doorbraak kwam door zijn hoofdrol in Titanic, en oh my… dat snappen we wel. Zijn personage, evenals de film, werd een monsterhit bij tienermeisjes. De vrouwen waren smoorverliefd op deze man. En terecht!

2. Robert Pattinson

Hem kunnen we nooit vergeten: Robert Pattinson (aka Edward Cullen, the vampire himself). We moeten eerlijk zeggen dat we het lastig vonden om te kiezen wie we in dit lijstje zouden zetten… Edward of Jacob? We zaten in hetzelfde schuitje als Bella Swan in de film (was het maar zo).

3. Taylor Lautner

Tuurlijk gaan we beide lovers in dit lijstje zetten! Are you kidding? We wisten oprecht niet welke van de twee we moesten kiezen, dus waarom niet beide? Want ook Taylor Lautner (weerwolf Jacob) is een lekker stuk om te zien. Oh Kristen (aka Bella)… wat zijn we jaloers op je.

4. Zac Efron

Oh, wat hebben wij toch vaak Gabriella (Vanessa Hudgens) willen zijn. Drie films samen met deze hottie. Enne, wat heeft hij toen toch onze harten gestolen. Ook niet zo gek, een sportieve en knappe jongen, met een prachtige stem, een sexy lichaam en een leuk karakter. Dé ingrediënten voor een perfect vriendje!

5. Patrick Swayze

Onze dirty dancer: Patrick Swayze. Wie kent hem niet? De dansleraar in de iconic film Dirty Dancing. En oh my, wat was hij knap! Hij werd niet voor niets in 1991 door People uitgeroepen tot Sexiest Man Alive.

6. John Travolta

“Greased lightnin’, go, greased lightnin'”. John Travolta (aka Danny Zuko uit Grease) was een ultieme hottie om naar te kijken. Wat hadden we toch graag voor een dagje van rol willen wisselen met Olivia Newton-John (aka Sandy). “Summer loving had me a blast, summer loving happened so fast!”

7. Johnny Depp

Wie een Johnny Depp-fan is, weet precies waar de onderstaande foto van is. Ook één van de meest iconische films op aarde: Cry-Baby. En deze film overtreft helemaal niemand, want deze rol had niemand anders beter kunnen spelen dan Johnny! We beloven je dat er in deze film genoeg steamy scenes voorbijkomen!

8. Brad Pitt

Toen al een mooie man, en nu nog steeds. Hoewel de bovenstaande mannen allemaal prachtig waren, zie je wel dat ze ouder zijn geworden. Bij Brad kunnen we niks negatiefs zeggen: he aged like fine wine! Als het aan ons ligt? Nog steeds The Sexiest Man Alive!

9. One Direction

Ie-de-reen heeft wel een crush gehad op één van deze mannen. Wie was jou favoriet? Die van ons Zayn Malik (en nu nog steeds). Wist je dat Zayn een kindje heeft met model Gigi Hadid? Met die genen weten wij vrijwel zeker dat het een prachtig kindje wordt!

10. Justin Bieber

Last but not least: Justin Bieber. Stiekem hebben wij nu nog steeds een crush op deze zanger, maar vroeger was de obsessie extreem. Wie had er ook petjes, cd’s en shirts met zijn kop er op? Wij in ieder geval wel!