Heb je je vaste kroeg of terras al iets te vaak bezocht deze maand en ben je opzoek naar een originelere plek voor je vrijmibo of date? En lust je daarnaast ook nog graag een glaasje bubbels? Dan hebben we heel goed nieuws! Dit weekend vindt namelijk het allereerste champagnefestival van Nederland plaats.

fete du champagne FEM FEM

Champagnefestival

Bollinger champagne, Deutz champagne, Gremillet; misschien zegt het je nu nog niets maar tijdens het Fête du Champagne kun je deze en meer dan 100 andere soorten champagne komen proeven. In het Rembrandtpark in Amsterdam waan je je dit weekend in Franse sferen en kun je je verder vermaken met een potje druiven stampen, meedoen aan het grote Petanque (jeu de boules) toernooi of genieten van de vele Franse hapjes en chansons. Dit alles in combinatie met een heerlijk zonnetje (heb je het weerbericht al gezien voor dit weekend?) zorgt ervoor dat wij wel weten waar je dit weekend moet zijn.

Mocht je er echt een onvergetelijke ervaring van willen maken, kun je je ook nog inschrijven voor een van de proeverijen of masterclasses. Kijk hier wanneer welke proeverij plaatsvindt en verlaat het festival als een echte champagne-expert.

Zorg wel dat je op tijd een ticket scoort, want we zijn niet de enige die wel zin hebben in een glaasje bubbels. Zien we je daar? Santé!

PS: Het festival is 18+ en honden zijn ook toegestaan.

Openingstijden:
Vrijdag 28 juni: 15:00 – 01:00 uur
Zaterdag 29 juni: 13:00 – 01:00 uur
Zondag 30 juni: 13:00 – 22:00 uur