Channah Koerten deelt tegenwoordig alles op haar YouTube-kanaal. En als we alles zeggen, dan bedoelen we ook écht alles. Kunnen jullie je nog herinneren toen ze die heftige bevalling van dochtertje Rumi op YouTube deelde? Ja. Wij in ieder geval nog wel. Ook laat ze in haar meest recente vlog weten dat ze een haartransplantatie heeft ondergaan.

Bron: @channahkoerten

Haartransplantatie

Van het tekenen van haar haargrens tot het plaatsen van nieuwe haarzakjes: dat deelt Channah Koerten allemaal op haar YouTube-kanaal. “Het is gewoon echt superdun”, vertelt Channah over de reden van de behandeling. “Dus hier is een lijn getekend wat ze ook helemaal gaan weghalen en dat wordt zometeen gevuld. En aan de voorkant is mn haargrens iets meer naar beneden gezet. Zo kunnen ze een mooie, symmetrische, volle haarlijn maken”, vertelt de reality-ster in haar eigen video.

Van begin tot eind laat ze het hele proces zien. Hiervoor moest wel de achterkant van haar coupe geschoren worden. In de vlog zie je het hele proces van de ingreep. Abonnees reageren daar heel erg goed op. “Super knap dat je je zo kwetsbaar opstelt en het deelt! Hopelijk hebben anderen mensen hier ook wat aan 🙂 Veel sterkte”, reageert een volger. “Wat een fijne video weer. Heel veel sterkte met je mooie haarlijn. Ik vond het erg interessant om te zien en ben benieuwd naar het resultaat”, reageert een andere. 

Bloody painful

Aan het einde van de video zien we Channah ineens in tranen. “Jongens, het is helemaal aan het bloeden. Tiger hing effetjes aan m’n hoofd. Toen ik zei: ‘niet doen’, deed ie het zo nog een keer”, legt de YouTuber uit. Oh, oh, oh dat ziet er pijnlijk uit! We hopen dat Channah niet al te veel last heeft van haar nieuwe coupe en de haartjes snel aangroeien!