Channah en Quentin die eerder mee hebben gedaan aan Ex On the Beach en Temptation Island, leken vaker al uit elkaar te gaan, maar iedere keer gebeurde het maar niet. Vorig jaar zijn de twee samen naar Curaçao geëmigreerd, maar helaas is dit niet helemaal goed afgelopen. De twee hadden namelijk een punt achter hun relatie gezet. Channah verteld eindelijk nu de echte reden dat zij en Quentin uit elkaar gingen.

Sterke relatie

De relatie die Channah en Quentin hadden was heel bijzonder. Hun relatie heeft al veel doorstaan. Zo deden ze mee aan twee realityshows en hebben ze samen twee kinderen gekregen. Dit klinkt als een echt powerkoppel toch? Toch hadden de twee echt een knipperlicht relatie, maar nu is het al een tijdje serieus uit. Maar wat is volgens Channah nou echt de reden dat het gewoon niet werkte?

“Het werkte gewoon niet tussen die twee”

De twee zijn samen met hun kinderen verhuisd naar het warme Curaçao. Daar waren zij van plan om hun kinderen een stabiele thuissituatie te geven, maar helaas werkte dat gewoon niet. Channah is hier heel duidelijk over en geeft dan ook geen verdere uitleg. De twee gingen uit elkaar en verhuisde terug naar het koude Nederland.

Channah verhuist alleen

Ondanks dat de twee geen relatie meer hebben, heeft Channah besloten om zelf naar Curaçao te gaan met haar kinderen Tiger en Rumi. Daar heeft ze inmiddels een huis gevonden met twee kleine appartementen eronder. Die zijn er om verhuurd te worden. Verder geeft Channah aan dat ze zich wil gaan focussen op haar eigen swimwearlijn.

Hoe nu verder?

Channah vertelt dat ze zich geen zorgen maakt over Quentin in het leven van zijn kinderen. Ze werken namelijk beide voor hunzelf waardoor ze erg flexibel zijn. Reizen kan dus makkelijk wanneer ze dat willen. Channah wilt gewoon haar droom achternagaan en dat doet ze zeker!

Lees ook: Huh! Zijn Channah en Quentin weer bij elkaar