Time flies. De dochter van Channing Tatum en Jenna Dewan is alweer 8 jaar en is inmiddels hard op weg om een puber te worden. Voorheen zagen we nog geen enkel beeld van het meisje op zijn pagina, tot nu. Tijd voor het eerste openbare fotomoment moet de 41-jarige acteur gedacht hebben. Cute!

Vader-dochter momentje

Nog nooit eerder deelde de Channing een foto van dochter Everly. Zo schrijft Channing bij de foto: ‘Jullie kleintjes zijn mijn alles!’, schrijft hij bij de foto op het strand. ‘Jullie zijn mijn wereld en mijn hart.’ De acteur beschrijft vervolgens het speciale moment met zijn dochtertje, die hij heeft met zijn ex Jenna Dewan. ‘Je was op dit moment naar de volle maan aan het kijken en vertelde me over de zeemeermin. Toen rende je het water in, zocht naar haar en speelde ’s avonds in het water met glowsticks om de zeemeerminnen te roepen. Je zei dat je een kale zeemeermin had aangeraakt en dat je een staart zag. Haha, op een dag lees je dit en ik hoop dat je dan hard moet lachen. We hebben veel lol!’

Wat nice als Channing Tatum je vader is zeg!


Gescheiden

In 2018 ging het powercouple uit elkaar. De twee kende elkaar van de bekende dansfilm Step Up, waar de vonk oversprong. Er circuleerden veel roddels over de twee en de reden waarom ze een punt achter hun huwelijk hadden gezet. Een paar maanden later, in oktober, kwam Jenna zelf nog met een verklaring. In haar boek ‘Gracefully You: Finding Beauty and Balance in the Everyday’ legt ze uit, ‘Ik realiseerde me dat onze dynamiek niet meer werkte; niet voor mij en niet voor onze dochter.’ Ze schrijft verder: ‘Ik moest die realisatie accepteren voor wat het was; dat het niet meer werkte, en dat we elkaar daardoor pijn deden.’

‘Een scheiding stond nooit op de planning, maar helaas: hier ben ik. Ik leer en groei erdoorheen’, aldus de brunette. ‘In het begin koos ik voor de standaard ‘oplossingen.’ Ik dronk heel veel wijn met vrienden. Ik had veel diepe, pijnlijke, momenten en huilde veel.’

Hieronder vind je het bericht welke Jenna & Channing samen hadden geplaatst in 2018 om hun scheiding aan te kondigen.

Nieuwe liefde

Nu jaren later zijn allebei de acteurs weer dolgelukkig in de liefde. Zo is Jenna samen met Steve Kazee, waar ze opnieuw zwanger van werd en is Channing alweer een tijdje samen met zangeres Jessie J. Gelukkig gaan de twee nog altijd goed met elkaar en hun dochtertje Everly is daar het bewijs van.

Lees ook: Maak kennis met Eve Jobs, de dochter van Apple legende Steve Jobs.