Baby on board! Het is zo ver. Geordie Shore-ster Charlotte Crosby is bevallen van een prachtig meisje.

Psycho Charlotte

Charlotte is een van de OG-Geordie deelnemers, ze is er sinds het begin van het programma. Met haar leuke persoonlijkheid wiste ze menig fan van het programma te vermaken. Haar leuke persoonlijkheid kon zich ook omslaan tot een agressieve Charlotte. Aan het begin was Charlotte smoorverliefd op Gaz. Elke keer wanneer alcohol in het spel kwam en Gaz een nieuw meisje meenam naar huis, veranderde Charlotte in haar alter ego Psycho Charlotte. 

Nadat Charlotte was gestopt met Geordie Shore veranderde ze enorm. Ze legde de focus op het sporten en werd een fitgirl. Op social media deelde ze haar proces tot haar ideale lichaam. Niet iedereen was het helemaal eens met de keuzes die ze maakte over haar lichaam. Fans vonden dat ze te veel kilo’s was afgevallen en dat ze te veel cosmetische ingrepen had ondergaan. Daar trok Charlotte zich echter niks van aan.

Van Geordie naar mama

Het is mooi om te zien hoe alle Geordie sterren zich hebben ontplooid tot echte volwassenen. Charlotte is nu zelfs bevallen van een prachtige klein meisje. Charlotte en haar vriend Jake zijn ontzettend blij met de gezinsuitbreiding. En er is nog iemand die heel erg blij is. Opa Gary, de vader van de kersverse mama. De vader van Charlotte is zo blij dat hij op Twitter zijn enthousiasme deelt.

Charlotte zelf heeft nog niks gepost over de bevalling. Ze vertelde wel eerder dat ze de bevalling zou laten filmen voor haar nieuwe documentaire Charlotte Crosby In Sunderland. Maar voor nu zal ze al haar rust nemen en aandacht besteden aan haar lieve baby.