Het realityprogramma Chateau Meiland is de afgelopen jaren enorm populair geworden. Het programma is niet meer weg te denken van de buis, althans dat is wat iedereen dacht. Het ziet er namelijk naar uit dat Martien aan het hinten was op het einde van het populaire programma.

chateau meiland martien stopt
Bron: @chateaumeiland

Chateau Meiland

Chateau Meiland is een realityprogramma over het dagelijks leven van de familie Meiland dat wordt uitgezonden op SBS6. Het programma is onwijs populair en won in 2019 zelfs de Gouden Televizier-Ring. Al kijk je het programma niet, dan ken je het wel door de super grappige uitspraken en memes van de familie. Iedereen kent de Meilandjes inmiddels wel, maar niet iedereen vindt het leuk. You love it or you hate it. 

Gelukkig kunnen de vaste kijkers van het programma er geen genoeg van krijgen en zijn de kijkcijfers na al die jaren nog steeds hoog. Martien vertelt in een gesprek met het weekblad Weekend dat hij blij is dat mensen het zo leuk vinden. “Zolang de kijkcijfers goed zijn, blijven we het programma maken”, aldus Martien.

‘Mooi geweest’

Martien verwacht dat het programma nog twee jaar te zien is. Hij hint op een einde van Chateau Meiland. “Ik ben dan inmiddels 63. Nou ja, dan is het misschien ook wel mooi geweest. Ik moet straks ook nog dat ontbijt in het pension gaan verzorgen”, vertelt de realityster.

De Meilandjes houden ervan om in de spotlights te staan, dat hebben we de afgelopen jaren wel kunnen merken. De vraag is dus of ze wel zonder kunnen. “Daar moet ik even over nadenken… Ik realiseer me plots dat als we stoppen met Chateau Meiland, dan gaat Wie Van De Drie misschien ook op een gegeven moment over. Dat zou ik wel heel erg vinden. Maar ja meid, ik denk ook: wie dan leeft, wie dan zorgt”, aldus Martien.