Dol op Oreo? En toevallig ook op Tony’s Chocolony? Dan is deze cheesecake met Oreo, Tony’s Chocolony en frambozen echt iets voor jou! Deze taart bevat de lekkerste ingrediënten en zorgt voor een smaakexplosie in je mond. Sta je al te popelen om deze overheerlijke ‘snack’ te gaan maken? Wij delen het recept!

tony chocolony

Ingrediënten

  • 75 gram boter
  • 2 bakjes monchou
  • 250 ml slagroom
  • 2 pakken Oreo koekjes
  • 3 velletjes gelatine
  • Frambozen
  • Mini Oreo’s

Bereiding

Doe de Oreo’s in een blender zodat de koekjes verkruimelen. Dit wordt uiteindelijk de bodem van de taart. Smelt de boter tijdens het blenden en roer de boter door het koekmengsel heen in een grote bak. Pak vervolgens een springvorm en bedek deze met aluminiumfolie. Op deze manier voorkom je dat de bodem straks blijft plakken aan het blik. Giet nu het koekmengsel op de bodem van de springvorm en druk het goed aan met de onderkant van een lepel. Klop nu de slagroom met een mixer en meng dit vervolgens met alle monchou. Leg ondertussen de gelatine in een bakje met heet water, zodat de gelatine steeds zachter wordt. Smelt nu een anderhalve Tony’s Chocolonely reep in een pan. Doe dit op een laag vuurtje, want anders verbrandt het. Wanneer de chocolade is gesmolten kun je de gelatine roeren met heet water zodat het vloeibaar wordt. Roer dit tot slot samen met de chocolade door het slagroommengsel heen.

Liever zin in iets hartigs? Dan is deze pizza met 111 soorten kaas echt iets voor jou!