Trommel al je vriendinnen bij elkaar, want dit is een evenement dat je niet wilt missen! De Chippendales keren namelijk terug naar Nederland en zullen op verschillende locaties showtjes geven, die je zeker niet snel zal vergeten. Als je hart sneller gaat kloppen wordt van Magic Mike, dan zal je al helemaal naar adem snakken van de Chippendales.

Magic Mike Chippendales Nederland
Bron: Magic Mike

De Chippendales

Voor degenen die nog niet bekend zijn met de Chippendales, no worries. We hebben je zo bijgepraat! Kort samengevat is het namelijk gewoon een mega spicy avond en alles waarvan je droomt. Magic Mike, maar dan recht voor je neus! De Chippendales zijn een reizende dansgroep die wereldberoemd is om hun mannelijke striptease-optredens en de kenmerkende kostuums van hun dansers. Denk aan strikjes, kraagjes en manchetten van overhemden gedragen op een verder ontbloot bovenlichaam. Oef! 

Het label ‘stripper’ doet ook eigenlijk geen recht aan de prestaties van deze hotties. De show bevat tegenwoordig ook indrukwekkende acrobatische elementen. Dit is dé kans om het perfecte vriendinnenuitje te plannen!

Nederland

Het feit dat deze groep na vijf jaar weer terugkomt naar Nederland, doet ons nu al uitkijken naar dit moment. De Chippendales hebben wereldwijd een trouwe aanhang verzameld. Maarre, dat kan ook niet anders met deze lichamen. Effe, een moment stilte hoor voor alleen al deze beelden!

@chippendales Theres no place like Chippendales 😍 #Vegas #chippendales ♬ Dj Viral Tiktod – DJ Kardus & Nata HG

@chippendales Is Chase on your Christmas list? 🥵 Come get up close and personal with us 💋 Only at Chippendales. #Chippendales #LasVegas ♬ Aim Steady (Instrumental) – Jonathan Paulsen

Get Naughty

De aankomende show, genaamd Get Naughty, belooft een mega spicy ervaring te worden met nog meer kostuums en indrukwekkende choreografieën. De mannen van de Chippendales zijn niet alleen getalenteerde dansers, maar ook atletische performers die in staat zijn om verbazingwekkende acrobatische stunts uit te voeren. Petje af!

De Chippendales hebben door de jaren heen hun stempel gedrukt op de entertainmentwereld en hebben een iconische status bereikt. Enne, dat vinden wij meer dan terecht! Ze hebben opgetreden in de meest prestigieuze theaters en locaties over de hele wereld, en ze hebben een toegewijd publiek dat steeds weer terugkomt voor meer. Denk dat wij vanaf nu ook trouw publiek worden.

Verras je vriendinnen met deze avond en bestel snel je kaartjes. Want we weten wel zeker dat deze mannen of eh kaartjes als hete broodjes over de toonbank zullen gaan!