In deze winterse taferelen op korte grauwe koude dagen moeten we zelf op zoek naar de lichtpuntjes. Het lijkt erop dat wij er weer eentje gevonden hebben. En wat voor één: barman Victor Abeln. Dé barman van first dates die we natuurlijk allemaal uit duizenden herkennen. Wie weet mag jij binnenkort in zijn sprankelende blauwe ogen kijken tijdens jullie date. Date? Yes! Je kunt een cocktaildate met barman Victor winnen. Wil je weten hoe? Lees verder.

Je kunt een cocktaildate met barman Victor winnen

Barman Victor is inmiddels een bekend begrip in Nederland. Hij maakt een leuk praatje met de deelnemers voordat zij hun date ontmoeten bij het programma First Dates. Hij vraagt hen wat ze willen drinken, maakt dat en kletst er daarna lekker op los. Hij weet iedere deelnemer hierdoor van zijn zenuwen weg te kletsen door luchtige interessante vragen te stellen. Wie dacht dat je je écht voor First Dates moet opgeven om dat ene praatje met hem te kunnen maken, heeft het fout. Je kunt het namelijk ook gewoon anders aanpakken. Er is een cocktaildate met deze knappe barman te winnen via het veilingplatform VakantieVeilingen.

Meedoen op VakantieVeilingen

Het gaat specifiek om een cocktailworkshop. Het is dus niet per se ingericht als date, maar who cares? Je gaat deze hottie wel ontmoeten. Je mag het dan ook best als een date zien als je daar zelf gelukkig van wordt. Je kunt een twee uur durende cocktail-les winnen voor jezelf en (als je dat wil 😉 ) een extra persoon. De workshop zal plaatsvinden in Utrecht op 18 februari. Dit is overigens wel afhankelijk van alle maatregelen.

De workshop zal je gaan volgen samen met je jouw meegebrachte gast en een aantal andere winnaars. Barman Victor leert je dan alle fijne kneepjes van het vak en hoe je de beste cocktails ever kunt maken. Er zit, VakantieVeilingen kennende, een beetje haast achter. Je moet voor het einde van de week de strijd aangaan met alle andere bieders. Mocht je te lang wachten, is je kans verkeken. Het zou zonde zijn om deze kans niet met beide handen aan te grijpen! Haast je dus snel en bieden maar. Dan kun jij misschien binnenkort gezellig op date met barman Victor – en de andere gasten 😉

Lees ook: First Dates-barman Victor heeft een nieuwe liefde