Thuisbartenders, cocktailliefhebbers en horeca professionals: dit is voor jullie. De grootste barshow is namelijk weer terug in onze hoofdstad voor de zesde editie van de Perfect Serve Barshow. Twee dagen lang voor zowel consument als professional verschillende seminars, tastings en activiteiten.

cocktails drinken dinsdag FEM FEM

The Perfect Serve Barshow

Dinsdag 21 mei en woensdag de 22ste transformeert de Zuiveringshal voor de Perfect Serve met seminars, tastings, competities, showcases en stands. Dit is niet alleen leuk voor de professional, maar ook amateurs zijn meer dan welkom want er is genoeg te leren en proeven met meer dan 80 deelnemende merken en inspirerende sprekers.

Het verhaal van de Cosmopolitan

Altijd al willen weten waar het populaire drankje Cosmopolitan nou eigenlijk vandaan komt? Dale DeGroff, ook wel bekend als King Cocktail én medebedenker van de Cosmopolitan is een van de sprekers tijdens het evenement. Hij zal dit jaar een exclusief seminar geven over zijn klassieke cocktails, carrière en personal branding.

Luisteren naar seminars over cocktails is natuurlijk leuk, maar proeven is nog veel leuker. Door de verschillende tastings en showcases kunnen de bezoekers een Franse Calvados proeven, een cocktail uit Kazachstan en ook een whisky uit Taiwan.

Cocktails drinken in Amsterdam

Ook de rest van de stad doet mee en zoals ieder jaar organiseren verschillende bars in de stad een eigen programma voor iedereen die na de beurs nog zin heeft in een borrel. De populaire Belvedere Bartenders Breakfast is terug. Normaal gesproken was dit voor de harde kern van de barindustrie, maar dit jaar maak jij kans om aanwezig te zijn door langs te gaan bij de Belvedere-stand.

Kortom, waarom wachten tot het weekend? Kaarten voor het evenement zijn te bestellen via Perfect Serve Barshow.