Wij vrouwen hebben het geluk om met kleine dingetjes veel aan onszelf te kunnen doen. Een make-upje, onze haren mooi gestijld of gekruld en we trekken een mooi outfitje aan. Maar waar we zelf weinig mee kunnen is de kleur van onze tanden. Dit terwijl we allemaal dromen van een prachtig gebit met stralende, witte, tanden. Onze tanden bleken vinden we dan vaak toch nog een beetje eng of simpelweg te duur. We zoeken dan ook liever naar een natuurlijke én betaalbare manier om die wittere tanden te krijgen. Vanaf nu doe je dat gewoon thuis: oilpulling is het antwoord.

oilpulling-cococlean-femfem

Oilpulling

Oilpulling is een techniek die inhoudt dat je je mond met pure kokosolie spoelt. Hiermee verzorg en reinig je je gebit doordat het de hoeveelheid schadelijke bacteriën in je mond vermindert.  Deze bacteriën kunnen zorgen voor allerlei problemen, zoals bijvoorbeeld een slechte adem, ontstoken tandvlees, tandbederf en gele tanden. Door je mond te spoelen met de pure kokosolie worden de bacteriën opgenomen in de substantie. Nu horen we jullie denken, doet dat ook iets aan de kleur? Yes: de verkleuringen worden hierdoor uit de tanden gehaald.

Coco Clean

Wij gingen aan de slag met Coco Clean Oil Pulling. Dit is een product dat is samengesteld uit biologische, koudgeperste, 100% natuurlijke kokosolie en een aantal krachtige ingrediënten. Coco Clean kent een heel hoog laurinezuur gehalte waardoor er, in vergelijking met andere oil pulling producten, twee keer zoveel slechte bacteriën worden vernietigd. Het product is er in drie verschillende smaken.

Een nieuwe aanvulling op je ochtendroutine

Naast het aanbrengen van je dagelijkse make-upje en het uitzoeken van je outfitje is CoCo Clean je nieuwe toevoeging aan je ochtendritueel. Je hebt dagelijks zo’n 10 ml, dat is één dopje, nodig. Hiervoor verwarm je eerst het flesje even onder de kraan. Vervolgens spoel je simpelweg 5 tot 10 minuutjes met Coco Clean in je mond, rond je tanden en tandvlees. Hierbij hoef je niet constant te blijven spoelen, zolang het product maar in aanraking staat met de gehele mond ben je oké. Af en toe spoelen is voldoende. Dat is dan wel weer zo lekker, in de vroege ochtend. Geen tijd voor, zou je denken? Je kunt het simpelweg doen wanneer je onder de douche staat, op het moment dat je je Instagram feed checkt in bed of wanneer je je lekkere ontbijtje klaarmaakt. Super easy en zo verwijder jij je tandaanslag, verminder je tandplak en voorkom je verkleuringen. Die stralende lach krijg je vanaf nu dus gewoon thuis. Ben jij ook benieuwd geworden? Je kan kiezen tussen deze drie smaken:

coco-clean-extra-coco
lemon-coco-clean-femfem
mint-coco-clean-femfem