Alhoewel we nog midden in de maand augustus zitten zijn er uiteraard al stiekem een aantal mensen die enorm veel zin hebben in de herfst. Sweater weather, de Pumpkin Spice Lattes van Starbucks, pepernoten (de eerste zijn zelfs nu al verkrijgbaar!)… Maar wil je je qua look ook alvast voorbereiden op de herfst, dan is het tijd om jouw sun kissed lokken in te wisselen voor de trend gebaseerd op de lekkerste drankje om je dag mee te beginnen: koffie.

Cold Brew

Cold Brew is de haarkleur trend voor aankomende herfst. Even een korte uitleg wat Cold Brew nou precies is qua koffie: je zet gewone koffie maar dit doe je met koud water. Laat de koffie minimaal 16 uur staan en bewaar het in je koelkast. Serveer het daarna met ijsklontjes en (soja) melk. Eigenlijk moet je het zien als de perfecte kop koffie als het buiten dertig graden is.

Afijn, niet alleen populair om te drinken maar blijkbaar qua kleur ook hetgeen wat aankomende herfst helemaal on trend is.

Summer hair by @stephaniebcolor ?#nofilter #coldbrewhair

A post shared by Brittany Leitner (@britariail) on

Als blondine snappen we heus dat dit een grote stap is wat betreft kleur, dus wil je nog niet van jouw blonde lokken af maar toe aan iets nieuws? Doe zoals alle celebrities doen: de schaar erin!