De gloednieuwe, gelimiteerde collectie van Havana Club x Daily Paper. Wij vinden het geweldig. De capsule collectie warbij zwart en goud de boventoon voeren. Een T-shirt, een Cuban shirt, een hoodie, een coach jacket, een riem, een sjaal, een vergulde veldfles én deze mag zeker niet ontbreken: de unieke special edition Havana Club 7 Años fles.

Daily Paper x Havana

For the love of street culture

De inspiratie werd gevonden in de Cubaanse traditie van Havana Club en de creatieve stijl van Daily Paper, hierbij wordt verwezen naar de welbekende Cubaanse gouden kettingen. De samenwerking kwam niet zomaar tot stand, de rummakers en het invloedrijke modewerk delen namelijk hun Afrikaanse roots en liefde voor street culture. Deze eenmalige 8-delige collectie wordt gelimiteerd geproduceerd. Elk item heeft namelijk een oplage van 250 stuks, welke vanaf 26 januari verkrijgbaar zijn via de Daily Paper webshop en de Daily Paper winkel in Amsterdam en de geselecteerde streetwear retailers in andere landen. De limited edition Havana Club-fles? Die is uitsluitend online verkrijgbaar!

unnamed (3) unnamed (4) unnamed (6) unnamed (5) unnamed (8) unnamed (9) unnamed (12) unnamed (10) unnamed (11) unnamed (13)

Lees ook: Vlekken in je favo jurkje? Zo krijg je deze er binnen no-time uit!