Het is een tijdloze trend en we krijgen er maar geen genoeg van: de breton strepen. Ze lijken ieder seizoen weer terug te keren en kunnen op talloze manieren gecombineerd worden. Ze komen in verschillende kleuren, maar op dit moment is vooral de de combinatie rood-wit on-trend. Het is een item met een rijke geschiedenis en deze klassieker verdient zeker een plekje in jouw garderobe. Aangezien je het shirt op zo veel manieren kunt dragen, laten wij je zien hoe.

femfem-strepen

Jeans

Wanneer je een gestreept shirt met een jeans combineert, ga je voor de ultieme casual look. Draag er witte sneakers bij en je bent meteen klaar om de deur uit te gaan.

breton-strepen-rood-femfem
Schermafbeelding 2017-02-22 om 16.18.51
sneaker-breton-strepen-femfem

Rokje

Om je look een tikkeltje vrouwelijker te maken, kun je het shirt combineren met een rokje. Hier kun je alle kanten mee op. Een denim rokje geeft je outfit een stoerder randje en laarzen met een pleateauzool sluiten hier mooi bij aan.

breton-strepen-rood-femfem
rokje-breton-strepen-femfem
laarzen-breton-strepen-femfem

Tuinbroek

Een gestreept t-shirt misstaat nooit bij een tuinbroek. Het lijkt wel alsof deze items voor elkaar gemaakt zijn, want het is altijd een gouden combinatie. Door er Dr. Martens onder te dragen, creƫer je een stoere look. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om zwarte laarsjes met een hak te dragen. Het is maar net voor welke look je wilt gaan.

breton-strepen-scotch-femfem
dungaree-breton-strepen-femfem
drmartens-femfem-breton-strepen

Met dit accessoire maak je jouw look helemaal compleet.