Als er iemand zelfverzekerd overkomt is het Comédienne Soundos El Ahmadi wel. Deze dame heeft ontzettend goede humor, zegt precies wat ze denkt en staat stevig in haar schoenen. En tuurlijk zien wij alleen deze kant, want persoonlijk kennen we haar niet. Maar ook Soundos heeft een kwetsbare kant en die deelde ze met Veronica Superguide.

bron: @soundos_el_ahmadi
bron: @soundos_el_ahmadi

Van jezelf houden

In het interview staat als hoofdonderwerp ‘onzekerheden’ op de planning. “Sinds ik moeder ben, sta ik een stuk sterker in mijn schoenen,” begint Soundos. “Daarbij ben ik al zo vaak op mijn bek gegaan en is er al van alles misgegaan, dus ik ben super chill geworden.”

Zelfverzekerdheid straalt de Comédienne zeker uit. Maar wat vindt ze eigenlijk het mooiste aan haar zelf? “De kuiltjes in mijn wangen, mijn hoofd, mijn ogen, billen en borsten, eigenlijk alles wel,” vertelt ze met een grote lach op haar gezicht. “Ik heb geleerd om van mezelf te houden, ook van mijn striae en mijn putten.”

Haat berichten

Iedereen die Soundos kent weet dat ze gewoon zegt en doet wat ze wil. “You either love her or you hate her,” zeggen veel volgers van de brunette dan ook. Volgens Soundos zelf komt dat doordat ze geen ‘middelmatig’ persoon is.  “De dag dat iedereen je leuk vindt, is de dag dat je je zorgen moet gaan maken. Ik ben niet voor iedereen, en dat hoeft ook niet. Wat alleen het probleem van deze tijd is, is dat mensen denken dat hun individuele mening de absolute waarheid is,” vertelde ze eerder aan Grazia.

Toch zijn er genoeg mensen die online hun woordje altijd klaar hebben staan. “De haatberichten komen met vlagen. Als ik ze lees, denk ik meestal: ach lieverd, dit heeft zo niets met mij te maken; volgens mij is die persoon gewoon heel ongelukkig. Ik heb zelf namelijk nog nooit de behoefte gehad om iemand online te melden dat ik hem of haar stom vind,” vertelt Soundos. Wel is ze af en toe benieuwd wie degene achter het scherm is, want wie stuurt die haat berichten nou eigenlijk? “Dan bekijk ik zo’n profiel en zie ik daar staan: Yoga, liefde en moeder van drie kinderen,’ en moet ik erg hard lachen.”

Lees ook: Famke deelt realistische foto van lichaam na zwangerschap