In het programma Boer zoekt Vrouw gaan verschillende boeren op zoek naar hun liefde – welke dame zou het beste bij de knappe boer passen? Zo doet Boer Evert ook mee aan het programma. Hij moest één van de dames naar huis sturen, en dit werd single Cora. Gelukkig bleef Cora niet bij de pakken zitten, ze ging er namelijk vandoor met de broer van boer Evert. Savage…

B(r)oer zoekt Vrouw

Het was voor boer Evert de taak om afscheid te nemen van één van de drie dames. Diegene waar hij afscheid van ging nemen was dus Cora. Je zou denken dat Cora teleurgesteld zou zijn, maar niets blijkt minder waar. Dit waren haar woorden toen zij hoorde dat ze naar huis moest: “Nou, dan ga ik een deurtje verder, naar Koop. Die is toch alleen. ”


Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door NLZIET (@nlziet)

Wie had dat ooit gedacht? Dat je mee doet aan het programma en dat je vervolgens ervan door gaat met de broer van de boer. Cora laat weten: “Ik had eigenlijk de eerste dag dat ik binnenkwam al heel leuk contact met hem.” Presentatrice Yvon Jaspers vraagt wel even aan broer Evert hoe hij daarin staat, maar hij gaf gelukkig toestemming dat dat helemaal goed was. Zo’n gekke wending heeft Boer Zoekt Vrouw nog nooit gehad!

Update Cora en Koop

Cora ging in dezelfde aflevering van Boer zoekt vrouw nog op bezoek bij Koop. Hij was natuurlijk helemaal overvallen, maar hij vond het wel leuk. Ze hebben elkaars telefoonnummer gegeven en rustig aangedaan.

De liefde zit er alleen toch niet in tussen de twee. Helaas hebben ze toch besloten dat het tussen hun niets gaat worden. Het B(r)oer zoekt vrouw-avontuur is daarom helaas voorbij voor Cora. Jammer!

Lees ook: Ultieme droom woonboerderij te koop in Nederland