We kunnen geen genoeg krijgen van de warme dagen en zijn blij dat we ons gelukkig mogen prijzen met de zon iedere dag. Helaas zitten we in een rare situatie in verband met het coronavirus, wat ertoe leidt dat we niet zoveel buiten zijn als normaal. Gelukkig heeft OLA een limited edition Cornetto ijsje uitgebracht, waar wij intens van genieten (in onze achtertuin). Wij presenteren je: De Cornetto Mermaid.

cornetto mermaid

 

De Cornetto Mermaid

Dat zeemeerminnen een hit zijn kunnen we niet omheen, en Cornetto haakt slim in op deze trend. Wij zijn in ieder geval erg excited over de nieuwste Cornetto Mermaid editie en hebben hem al even geproefd!. Het is voor het eerst dat OLA zo’n kleurrijk ijsje op de markt brengt in Europa, hij is namelijk helemaal in zeemeerminnen kleur. Na het grote succes van de Unicorn Cornetto – UniCornetto – vonden zij het de perfecte tijd om ons blij te maken met de mermaid versie. En daar zijn wij dan ook zéker blij mee.

De smaak

De Cornetto Mermaid is een heerlijke combinatie van fruitig frambozenijs en matcha ijs(!), overgoten in een toefje fruitig siroop. Een echte verfrissing dus, op deze warme dagen. Het ijsje oogt niet alleen erg vrolijk maar voldoet precies aan de verwachtingen van een mermaid ijsje. Daarnaast is de topping, die we al van de originele Cornetto kennen, ook helemaal volgens thema gemaakt en kunnen we genieten van crunchy miniparels met blauwe zeesterren van witte chocolade. Als dat niet lekker klinkt, weten wij het ook niet meer!

Cornetto_Mermaid_IG GIF 4

De verpakking

Een limited edition Cornetto variant betekent niet alleen dat de smaak anders is, maar ook dat de verpakking in een ander jasje is gestoken. Ook die is ontzettend kleurrijk. Hij is vormgegeven met een holografische print, om het glanzende effect van de zeemeerminstaart uit te beelden. Wanneer jij jouw vriezer opent is het dus moeilijk om er één te weerstaan. Gelukkig hoeft dat dan ook niet.

Het Mermaid-ijsje is een limited edition van Cornetto en is ook verkrijgbaar in miniformaat om te delen. Cornetto Mini Mermaid is nu verkrijgbaar in de supermarkt, in een pak van acht stuks.

Smullen maar!

Shop hier alvast de mooiste bikini’s voor de zomer