Channah Koerten is bekend van meerdere televisie programma’s. Ze shinede laatst nog in het succesvolle programma Echte Meisjes in de Jungle. Haar mede-kandidaten hebben verschillende dingen aan zichzelf laten doen. De een erger dan de ander. Maarre, wat heeft Channah eigenlijk aan zichzelf laten doen? Ze vertelt het in een nieuw platform van RTL Boulevard.

channah koerten cosmetische ingrepen
Bron: @channahkoerten

Channah Koerten

Als je van Nederlandse realityseries houdt dan moet je Channah haast wel kennen. Deze knappe verschijning heeft namelijk met verschillende programma’s meegedaan. Ze was voor het eerst te zien in het programma Temptation Island waar ze samen met haar lover Quentin als koppel aan meedeed. Na dit programma is ze actief geworden op social media. Ook is ze bevallen van twee mooie kinderen. Deze bevalling kon je zelfs live mee kijken via een stream.

Even later kreeg het gezin hun eigen realityprogramma en deze was zo succesvol dat er na dat seizoen nog een programma kwam. Afgelopen maand was Channah in de jungle te zien waar ze meedeed aan de Echte Meisjes in de Jungle. Enne, dit was nog niet alles, want Channah heeft op dit moment samen met presentator Fawry not Sawry een eigen podcast. Kortom een succesvolle realityster.

Realitea

RTL Boulevard heeft een nieuw platform gestart. De realitytalkshow ‘Realitea’. Vandaag kwam de eerste aflevering van deze talkshow, gepresenteerd door Fawry not Sawry, online. Elke week gaat Fawry samen met zijn gasten de nieuwtjes uit de realitywereld bespreken. Enne, wie is een betere gast dan realityster Channah Koerten? Het was dus ook geen verrassing dat de knappe brunette in de eerste aflevering verscheen.

In deze aflevering doet Channah opmerkelijke uitspraken. Ze vertelt namelijk welke cosmetische ingrepen ze allemaal heeft laten doen. Echte tea dus.

Cosmetische ingrepen

Rond het einde van de aflevering gooit Fawry een balletje op. Hij vraagt de dames die te gast zijn wat ze aan zichzelf hebben laten doen. Channah geeft hier open en eerlijk antwoord op. “Ik heb mijn jukbeenderen en voorhoofd laten doen. Mijn wenkbrauwen heb ik laten tatoeĆ«ren en ik draag extensions. Deze draag ik omdat ik een haartransplantatie heb laten doen. Mijn eigen haren beginnen nu weer terug te groeien en dan krijg ik een nieuwe haarlijn”, aldus Channah. Ook vertelt de realityster dat ze haar borsten heeft laten doen. En als kers op de taart heeft ze haar tanden laten verlengen. Een hele lijst, maar ze ziet er prachtig uit.