Om de zoveel tijd springt er een schoen uit waar we met z’n allen geen genoeg van kunnen krijgen. Ook dit voorjaar en zomer is er weer een schoenentrend waar we massaal van houden. De komende zomer zijn het namelijk de western invloeden die ons straatbeeld gaan domineren. Je raadt het misschien al: de cowboy laars, oftewel western boots, wordt dé schoenentrend van voorjaar 2020. Ze zijn stoer, stijlvol en maken elke outfit af. Draag ze onder een zomers jurkje, jouw favoriete jumpsuit of onder een stoer shortje. Zo is jouw outfit in één klap helemaal klaar voor de zomerse dagen die je tegenmoet gaat.

mooiste-cowboylaarzen-FEM FEM

Vorig seizoen zagen we ze al voorbij komen in een kortere variant, namelijk in de vorm van een enkellaars. Dit seizoen zien we ook steeds vaker de hoge western boots voorbij komen. Of je nu gaat voor de cowboy boots in de vorm van een enkellaars of voor de knee high variant; met deze schoenentrend zit je deze zomer helemaal goed.

Wij hebben een paar van onze favorieten voor deze zomer op een rijtje gezet. Wedden dat het perfecte paar er voor jou bij zit?

Shop hier de mooiste cowboylaarzen